Region

Svet

Tragični događaj zbog kog Dragan Nikolić nikada nije slavio rođendan!

Dragan Nikolić je rođen 20-og avgusta 1943. godine u Beogradu, a preminuo je 11. marta 2016. godine posle duge i teške bolesti. Detinjstvo je proveo u naselju Crveni krst, u Požarevačkoj ulici. U blizini je bio Dom kulture „Božidar Adžija“, a vreme je provodio u bioskopu, pozorištu i na igralištu koje su napravili njegov otac i očevi njegovih drugova. Tragični događaj zbog kog glumac nikada nije slavio rođendan!

Tragični događaj zbog kog Dragan Nikolić nikada nije slavio rođendan! Screenshoot/Instagram



Srpski glumac Dragan Nikolić često je isticao koliko veliku ulogu u njegovom životu je imao njegov stariji brat Miroslav. I upravo njegova smrt biće ono što je obeležilo ostatak Gaginog života.

Na sam dan Gaginog rođendana, 20. avgusta preminuo je njegov voljeni brat i od tada slavni glumac nikada nije obeležavao svoj rođendan.

Taj gubitak zauvek je promenio slavnog glumca, koji se povukao u sebe i veoma dugo patio:

“Uglavnom smo živeli po ulicama Beograda, nije bilo kompjutera, igračaka, sami smo smišljali igre. Na mene je veliki uticaj imao i moj stariji brat Miroslav, danas pokojni. Bio mi je životni učitelj i uzor u mnogim stvarima. Video bih i gde on greši, pa sam tako mogao da ispravim svoje ponašanje”- ovako je govorio Dragan Nikolić o bratu Miroslavu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>