Zadruga

Parovi

Vladimir Tomović izrevoltiran nije birao reči! ? Neka ti sin živi kao što istinu pričaš! (VIDEO)

Brutalna svađa uživo na Pinku između Kulićeve i Tomovića! Vladimir Tomović izrevoltiran nije birao reči! ? Neka ti sin živi kao što istinu pričaš! 

Vladimir Tomović izrevoltiran nije birao reči! ? Neka ti sin živi kao što istinu pričaš! (VIDEO) Screenshoot/InstagramMiljana Kulić sinoć je gostovala u emisiji "Zadruga - narod pita" gde se žestoko posvađala sa Vladimirom Tomovićem. Kršni Crnogorac se uključio uživo u emisiju telefonskim putem, pri čemu je izneo svoje mišljenje i postavio Miljani jedno pitanje:

- Ja samo da pitam Miljanu gde će joj duša? Miljana, čemu ovo? Neka ti sin živi kao što istinu pričaš! Ti si mi mrtvog oca u usta uzimala! Je*aću i tebe i majku! Obe ću da vas je*em! I tebe i majku i sina! Sve lažeš! Je*ao sam ti majku još u Petrovcu! Marija je bežala od mene! Sve sam vas je*ao! Ološu jedan! - rekao je izrevoltirano Vladimir Miljani.Kulićeva je eksplodirala i osula paljbu po Tomoviću:

- Ti si minus nula od čoveka! Vidiš ti koliko si jadan i bedan! Ti nikada nećeš imati sina jer si isfrustrirani homić i ne uzimaj mi u usta dete od godinu dana! Ološu jedan! Crna Gora, Bar, raspitajte se ko je Vladimir Tomović! Ne pominji mi dete da ti ne bih je*ala mamicu u pi*ku! Za dete svoje ujedam! Ne može tako za moje dete da priča. Ja sam mom detetu i otac i majka. Sve što sam rekla za njega je istina. Mogu da se kunem da je petnaesti dan od očeve smrti igrao u kafani i pevao! On odlično zna koliko sam ja bila uz njega kada mu je otac bio bolestan! Treba sramota da ga bude - rekla je besno MIljana. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>