Region

Svet

Ceca Ražnatović će posle mnogo godina dati sebi oduška i zaljubiti se!

Da li je pevačica sada u vezi ili nije, hoće li se ponovo udati i ko će ukrasti njeno srce, otkrio je za VIP magazin astrolog Dušan Veličković. Ceca Ražnatović će posle mnogo godina dati sebi oduška i zaljubiti se!

Ceca Ražnatović će posle mnogo godina dati sebi oduška i zaljubiti se! Screenshoot/InstagramŽivot Svetlane Cece Ražnatović je više od dve decenije stalno pod lupom javnosti. Svaki njen korak se pomno prati. Šta radi, sa kim se druži, gde izlazi i sa kim ide na odmor… Sve to se vrlo brzo sazna, ali sa kim se Ceca zabavlja i ko joj je dečko niko ne može da otkrije.

Da li je pevačica sada u vezi ili nije, hoće li se ponovo udati i ko će ukrasti njeno srce, otkrio je za VIP magazin astrolog Dušan Veličković.

- Ceca će posle mnogo godina dati sebi oduška i zaljubiti se. Ona iza sebe ima napornih deset godina, a od maja ove godine sve joj kreće nabolje. Decu je izvela na pravi put i sada je vreme da se okrene sebi. Od maja ove godine, sve što bude radila, radiće sa mnogo uspeha. Pošto je progresivni Mesec ušao u planetu Lava, Ceca će napokon moći da se opusti i prepusti u ljubavi. Ove godine u septembru mogla bi potpuno da odlepi za nekim. Osim ljubavi, čeka je veoma povoljna godina što se tiče posla. Ona i sada ima veliku popularnost, ali ove godine joj se smeši još veća naklonost publike - kaže Veličković za VIP i dodaje da će se Ražnatovićeva preseliti u Ameriku.

- Već duže vreme Ražnatovićevoj stoji da će biti povezana s Amerikom. Ona bi tamo bila najsrećnija i mogla bi da nađe muškarca svog života. Međutim, pošto je mnogo vezana za našu prestonicu, ako joj se ljubav desi na američkom kontinentu, ona će živeti na relaciji Amerika-Beograd. Ipak, ukoliko ne bude u Americi, ona će u našoj zemlji naći čoveka koji će je potpuno opčiniti. Zbog Venere, koja joj je u Raku, Ceca je pravi kućni i porodični tip i jedva čeka ponovo da bude zaljubljena i brine o nekom muškarcu. Naime, njeno srce može da osvoji samo šarmantan i veoma inteligentan muškarac. Takav čovek može da bude samo iz sveta biznisa koji ima samopouzdanje i držanje da se nosi sa ženom kao što je Svetlana - kaže Veličković i dodaje: 

- Ona je preveliki zalogaj za kolege i neke političare, a naravno ni ona nikada ne bi mogla da bude sa takvim ljudima. Ceca želi jakog muškarca, a takvog će i naći. Onog kojeg može slobodno da uvede u kuću i predstavi ga svojoj porodici. Septembar ove godine je za nju idealan da se zaljubi i oseti leptiriće, a početkom sledeće godine će tu vezu ozvaničiti i svog muškarca predstaviti u javnosti. O udaji je još rano da se priča, ali i to može da se desi jer će pevačica napokon naći istinsku ljubav posle smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana - tvrdi Dušan za naš magazin.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo


>