Region

Svet

Lepa Lukić: Čujem da se neke pevačice plaše da Boki 13 ne progovori!

Između ostalih i Lepa Lukić je bila veoma bliska sa njim i jedna od retkih je koja je nakon hapšenja pristala da nešto kaže. Čujem da se neke pevačice plaše da Boki 13 ne progovori, ja nemam pojma šta bi on rekao za njih.

Lepa Lukić: Čujem da se neke pevačice plaše da Boki 13 ne progovori! Screenshoot/InstagramIako su donedavno mnogi predstavnici domaće estrade negovali otvoreno blisko prijateljstvo sa Bokijem 13, mnogi od njih ga nisu ni spomenuli javno nakon što je objavljena vest o njegovom hapšenju.

 Bojan Jovanovski, kako glasi zabavljačevo pravo ime, već mesec dana je pod istragom zbog navodnog reketiranja, odnosno iznude novca u visini od osam miliona evra.

Kao što je već poznato, između ostalih, i Lepa Lukić bila izuzetno bliska prijateljica, a danas je upravo ona jedna od retkih koja pristaje da nadugo i naširoko da govori o Makedoncu.

- Ja Bokija poznajem devet godina. Upoznala sam ga kad smo oboje učestvovali u rijalitiju "Veliki brat". Od tada se čujemo i viđamo ponekad. Bila sam na otvaranju njegove televizije u Makedoniji, a nekoliko puta mi je sredio i tezgu za Novu godinu. Poznajem ga kao veoma finog momka, mogu sve najbolje da kažem za njega. E, sad šta je to bilo i šta je on uradio da ga uhapse, to pojma nemam - izjavila je Lepa Lukić.

- Čujem da se neke pevačice plaše da on iz zatvora progovori, ja nemam pojma šta bi on rekao za njih. Veštački se diže tenzija. Iskreno, o njegovom hapšenju ne znam ništa, čujem iz medija i to je sve! - zaključila je pevačica.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>