Region

Svet

Jelena Tomašević osvojila Moskvu! (VIDEO)

Jelena Tomašević je na poziv Ministarstva odbrane Ruske Federacije nastupila na spektakularnoj svečanoj ceremoniji zatvaranja petih “Armijskih međunarodnih igara”, u parku „Patriot“. Pevačica osvojila Moskvu!

Jelena Tomašević osvojila Moskvu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Na veličanstvenoj ceremoniji, jedna od naših najboljih pevačica izvela je svoju numeru “Oro”, kao i pesmu “Ćelavjek bespakojnoga šastja”, slavnog ruskog pevača Josifa Kobzona, koga su još zvali i sovjetski Sinatra. Ova pesma je posvećena svim neustrašivim borcima za pravdu, koji su obeležili rusku istoriju.

U predivnoj, elegantnoj beloj haljini, Jelena Tomašević je blistala na sceni, u pratnji čuvenog ruskog ansambla “Aleksandrov”. 

“Ovaj nastup je za mene bio predivno iskustvo i velika čast. Uživala sam u svakom trenutku, kako na sceni, tako i van nje. Upoznala sam izuzetne ljude i kolege. Publika je bila fantastična, a atmosfera neopisiva. Nadam se da ću imati prilike da i u budućnosti nastupam u Rusiji, jer sam gostoprimljivost, ljubaznost i iskrenu dobrodošlicu osećala na svakom koraku" - kaže Jelena za Novosti Online.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti

Povezane vesti:


>