Ljubav

Style

Lista za kraj svih lista: 18 stvari koje morate da uradite pre braka!

Lista za kraj svih lista! Život u braku je svakako drugačiji od momačkog života, zato pročitajte kojih to 18 stvari morate da uradite pre braka! Kako ne biste osetili da ste nešto propustili kao neženja, kao i da biste spremniji uplovili u bračne vode, svojoj to do listi dodajte sledećih 18 stvari.

Lista za kraj svih lista: 18 stvari koje morate da uradite pre braka! Svet Plus



KOMPROMIS

Ovo je jedna od najbitnijih stvari koje treba da naučite pre braka, jer je kompromis ključan za svaki međuljudski odnos. Ne možete uvek da radite po svome, već morate da savladate spremnost da se nađete na pola puta sa svojom devojkom kako bi vaš odnos uspeo.

VAŽNOST KOMUNIKACIJE

Poput kompromisa, komunikacija je bitan aspekt svake veze. Neki muškarci ne uviđaju važnost komunikacije i otvorenog pokazivanja i suočavanja sa emocijama. Važno je da ovo naučite što pre, kako biste sprečili svađe sa partnerom.

ŽIVOTNI CILJEVI

Pre nego što počnete da živite sa nekim, veoma je važno da shvatite šta želite od svog života, odnosno koji su vam životni ciljevi najvažniji.

OBRAZOVANJE

Mnogo je lakše da završite fakultet dok ste sami odnosno dok niste u braku, jer vam je lakše da se fokusirate samo na školu i učenje. Naravno, to ne znači da ljudi koji su u braku ne mogu da završe fakultet, već da im je onda komplikovanije da organizuju svoje vreme.

FANTAZIJE

Neke seksi fantazije mogu da osveže vezu, dok neke mogu ozbiljno da prodrmaju odnos između partnera. Ukoliko ste uvek želeli trojku, dobra ideja je da isprobate pre nego što uplovite u bračne vode.

FINANSIJSKA NEZAVISNOST

Ako spadate u grupu muškaraca koji ne umeju da raspolažu novcem i često svoju platu potroše za deset dana, bolje je da pre braka naučite pametnije da raspolažete svojim novcem, kako se ne biste posvađali već drugog dana braka.



PREUZIMANJE RIZIKA

Donošenje riskantnih odluka dok ste neženja će samo vas pogoditi, dok kasnije te loše odluke utiču na celu porodicu. Dakle, ukoliko ste želeli da investirate u novu kompaniju, idete u kockarnicu ili da odete na paraglajding, sada je pravo vreme da to i uradite.

NAUČITE DA SLUŠATE

Muškarci prirodno nisu dobri slušaoci, ali vremenom nauče da je uzajamno slušanje veoma bitno u vezi.


SLOMLJENO SRCE

Morate da iskusite bol usled slomljenog srca, kako biste razumeli koliku bol može da oseti neko ko voli vas ako ga povredite.

KUĆNI POSLOVI

Svaki muškarac treba da bude vešt sa čekićem, kao i da ume da promeni sijalicu, zameni bojler ili popravi veš mašinu.


PUTOVANJE

Putovanje singl muškaraca pruža mnogo više slobode i izbora, što ne znači da će odmor sa ženom biti dosadan, već da treba da iskoristite vreme pre braka samo za sebe i svoje pustolovine.

STRIPTIZ KLUB

Neke žene nemaju ništa protiv ako njihovi muškarci idu u striptiz klub, ali većina se samo pretvara da im je to skroz u redu. Dakle, pravac u striptiz klub, jer će vas kasnije u braku gristi savest da idete u striptiz klub ostavljajući svoju ženu kod kuće.



ŽIVITE SAMI

Samostalan život će svakom muškarcu pomoći da nauči dda ovdi računa o samom sebi i svom stanu, a vaša žena će kasnije ceniti ako znate da treba da operete sudove uveče i da prepoznate kada je pravi trenutak da očistite kupatilo.

SPORT

Koji god da je sport u pitanju, iskoristite vreme pre braka i uživajte u bavljenju sportom. Malo je teže da budete posvećeni svom timu kada ste otac i muž.


NAJNOVIJI TELEFON/TABLET

Muškarci vole svoje igračke i da troše mnogo novca na najnovije modele telefona ili tableta. Verujemo da će vaša žena želeti da na bolji način potroši novac, pa iskoristite priliku dok ste neženja.


IZLAŽENJE S DEVOJKAMA

Možda će vam se dogoditi da kasnije u braku pomislite kako ste propustili da uživate u čarima momačkog života. Ne dozvolite to i izlazite i upoznajte različite devojke pre braka ne ostavljajući kasnije ni mrvicu sumnje da ste nešto propustili.

VIDEO IGRE

Ne mislimo da će vam žena braniti da igrate igrice, ali je mala verovatnoća da će joj biti skroz super da ceo vikend provedete u pidžami igrajući video igre.


ONLAJN UPOZNAVANJE

Ovaj tip upoznavanja i muvanja je sada mnogo popularan, pa je vreme da i vi otkrijete kako sve to izgleda.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mens Health

Povezane vesti:


>