Region

Svet

Katarina Grujić otkrila kroz kakav pakao je prošla u bolnici!

Katarina Grujić nije ni slutila šta može da joj se desi zbog obične prehlade koju je mesecima imala, a nije išla na vreme da se leči. Zbog velikog broja nastupa, Kaća nije stigla da se posveti svom zdravlju, a sada je otkrila kroz kakav pakao je prošla u bolnici!

Katarina Grujić otkrila kroz kakav pakao je prošla u bolnici! Screenshoot/InstagramKatarina Grujić je pre dve nedelje završila u bolnici u Zemunu, gde joj je konstatovana ozbiljna upala bubrega.  Užasno se uplašila zbog situacije u kojoj se zatekla, pa je rešila da otkaže sve nastupe i podvrgne se svim mogućim analizama i testovima. O njenom zdravlju brinula su čak tri lekara, koja su bili veoma zabrinuta za Kaću.

- Nakon što su joj urađene sve analize, lekari su konstatovali ozbiljnu upalu, pa je u jednom trenutku bilo pitanje da li će Kaća ostati bez bubrega. Ova informacija ju je veoma uplašila, ali uz stručnu lekarsku pomoć i adekvatnu terapiju, uspeli su da prebrode krizni trenutak, te su odlučili da je ipak nje operišu. Kaća već dve nedelje prima intravenoznu terapiju da bi lekovi što brže i bolje reagovali - otkriva izvor „Alo!“ i dodaje:

"S obzirom na to dakrajem avgusta ima nastup na muzičkom festivalu „Mjuzik vik“ na Ušću, Katarina je želela da se što pre oporavi, pošto je taj koncert nešto što je oduvek želela da ima pred beogradskom publikom na tako velikom prostoru. Zato je molila lekare da joj dozvole da izađe iz bolnice i da lečenje nastavi kod kuće, kako bi mogla da vežba repertoar sa svojim bendom. Iako su bili protiv toga, Katarina ih je ubedila da će se pridržavati terapije, ali da joj je veoma važno da ne propusti ovako veliku priliku."

Izvor blizak pevačici još kaže:

"Lekari su joj prepisali terapiju koju će morati da prima u narednih šest nedelja, a zbog toga je otkazala sve nastupe do kraja septembra."

Smršala šest kilograma za dve nedelje!

Pevačica Katarina Grujić u toku jučerašnjeg dana napustila je zemunsku bolnicu. Po nju su došli mama i tata, a za „Alo!“ je otkrila kako se sada oseća i šta su dalji planovi. Ona je potvrdila naša saznanja da je umalo ostala bez bubrega:

"Sada sam napokon dobro i mnogo bolje se osećam. Kada sam došla u bolnicu uplašila sam se za svoj život jer mi nimalo nije bilo svejedno kada su mi rekli da ću možda ostati bez bubrega. Međutim, divni doktori iz zemunske bolnice su odlično pazili na mene i posle dosta terapija su me napokon pustili da idem kući" - rekla je Kaća koja je smršala šest kilograma za dve nedelje.

"Danima nisam jela i samo sam primala infuziju i bila sam veoma malaksala pa sam dosta smršala. Međutim nisam srećna zbog toga, nisam želela da smršam ovoliko. Kada se vratim kući mogu sve da jedem i doktori su mi naglasili da nikako ne smem da držim dijetu." - kroz smeh nam je otkrila Katarina koja je kada je prolazila kroz najteži perod u svom životu dobila podršku kolega. 

"Svaki dan su me zvale kolege i zaista mi je njihova podrška značila. Ceca mi je napisala da mogu da računam na nju i to mi veoma znači" - otkrila je Katarina.
 

Oglasila se majka Tome Panića: Ne krijem se!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>