Region

Svet

Oglasila se majka Tome Panića: Ne krijem se!

Pevačica Nadežda Biljić prijavila je svog dečka za nasilje i sve estradne ličnosti su joj pružile podršku i osudile njegov postupak. Sada se oglasila i majka Tome Panića, koja između ostalog kaže: Ne krijem se, nemam razloga za to!

Oglasila se majka Tome Panića: Ne krijem se! Screenshoot/Instagram



Jasna Panić je na svom Instagram profilu podelila svoje misli i jasno stavila do znanja da Nadežda Biljić ima njenu podršku ali da brine i za svoje dete:

"Upoznala sam ovu devojku. Bila je kod nas u Svilajncu. Devojka sa velikim srcem! Videla sam zaljubljenost, obostranu. Provela sam divno veče sa svojim sinom i sa Nadeždom. To veče sam bila srećna, jer su oni bili tu sa mnom srećni. Majka sam. Za svog sina bih život dala, ali saosećam se sa Nadeždom i njenom porodicom sa kojom sam od juče na vezi. Ne mogu tvrditi, niti komentarisati šta se među njima desilo. Nisam bila prisutna. Oni najbolje znaju. Želim samo da se zna da sam tu, da brinem za svoje dete, a brinem i svim srcem za Nadeždu. Kako želim svome detetu, tako želim i njoj. Toliko od mene. Za pojedine - ne krijem se, nemam razloga, tu sam i biću tu."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>