Region

Svet

Verio se Aca Lukas? Jovani kupio dijamantski prsten!

Aca Lukas se još nije razveo od Sonje, a već planira venčanje sa novom devojkom Jovanom Doroški. Verio se Aca Lukas? Jovani kupio preskupi dijamantski prsten!

Verio se Aca Lukas? Jovani kupio dijamantski prsten! Screenshoot/Youtube
Aca Lukas je zbog zakazanih nastupa zakupio apartman u jednom hotelu u Budvi na mesec dana, a kada nastupa u nekoj drugoj državi, u njemu boravi njegova devojka Jovana Doroški. Ona preko dana vreme provodi na plaži, a veče uglavnom u sobi. Kada je Aca tu, onda zajedno odu na neku večeru i prošetaju gradom. Baš se vidi da se vole, Aca je ponosno pokazao svima - kaže izvor.

- Prošle nedelje bili su u Porto Montenegru, gde su pazarili neke sitnice, a onda su svratili u zlataru, gde joj je Aca kupio prsten. U pitanju je jedan od najskupljih komada u zlatari - belo zlato s dijamantom. Ona prvo nije htela da prihvati tako skup poklon i svađali su se sve do Budve. Pristala je da uzme tek na romantičnoj večeri, kada joj je objasnio da je to zapravo verenički prsten - završio je izvor.

Inače, Aca je rešio da zbog Jovane kopletno promeni način života. Ne želi više ni sa Sonjom da se svađa, sada mu je bitno da dobro funkcioniše sa njom zbog ćerke Viktorije.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>