TV Show

Parovi

Jovana Joksimović zbog dece ne odlazi sa tv Prve!

Nakon mnoštvo spekulacija o tome da će Jovana Joksimović napustiti "Prvu" TV i preći da vodi i uređuje program na nekoj od nove 3 kablovske televizije koje otvara njen suprug Željko Joksimović, Jovana je konačno donela odluku. Zbog dece ne odlazi sa tv Prve. 

Jovana Joksimović zbog dece ne odlazi sa tv Prve! Screenshoot/Instagram



Naime, kako je objasnio izvor, Jovana je odlučila da neće prelaziti na neku od novih televizija, već će ostati da vodi jutarnji program na "Prvoj" sa Srđanom Predojevićem.

- Sa svojim iskustvom na televiziji, koja traje skoro 20 godina, ona bi zasigurno mogla dobro da uređuje program. Već je to radila i pokazala se uspešna u tome, s tim da je uređivala samo segment jutarnjeg programa. Kada je Željko doneo odluku da pokrene tri televizijska kanala, logično je da se prvo posavetovao s njom i da mu je ona bila prvi izbor za rukovodeće mesto. O tome su dugo pričali i razmatrali sve opcije, sve donedavno - rekao je "Kurirov" izvor.

Osim važećeg ugovora koji ima sa TV "Prva", na Jovaninu odluku da ostane u tandemu s Predojevićem uticalo je i to što joj vođenje jutarnjeg ostavlja dovoljno vremena da se posveti deci.

- Željko i Jovana su se saglasili oko toga da bi ipak teško bilo izvodljivo da ona provodi 15 i više sati posvećena televiziji, jer oni imaju troje dece koja su još mala. Na Prvoj, kao voditeljka jutarnjeg, ona ima znatno manje obaveza i uz pomoć dobre organizacije uspeva da se brine o Kosti, Srni i Ani. Posle radnog vremena, Jovana ima na raspolaganju celo popodne i veče da bude sa decom, što njoj dosta znači, dok tako ne bi bilo kada bi bila glavni urednik Željkove televizije - zaključio je sagovornik.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>