Zadruga

Parovi

Ubeđen je da Luna Đogani ne peva Deveti krug! Neko joj je pozajmio glas!

Lepi Mića je gostovao u emisiji "Narod pita" i tom prilikom izneo svoju teoriju. Ubeđen je da Luna Đogani ne peva "Deveti krug"! Neko joj je pozajmio glas!

Ubeđen je da Luna Đogani ne peva Deveti krug! Neko joj je pozajmio glas! Screenshoot/InstagramLepi Mića gostovao je sinoć u emisiji "Zadruga - Narod pita" i tom prilikom je izneo teoriju da je prvu pesmu Lune Đogani "Deveti krug" otpevala Antonija Gigovska, to jest, da je ona pozajmila glas pobednici "Zadruge 2".

- Nisam video tizer, ali sam čuo pesmu, i ono što sam čuo jako me podseća na onu malu Antoniju - rekao je Mića, misleći na Antoniju Gigovsku.

Reč je mladoj Makedonki koja se takmičila u u drugoj sezoni talent šou programa "Pinkove zvezdice" 2015. godine. Luna je, inače, objavila da će Antonija pevati prateće vokale u njenoj prvoj pesmi "Deveti krug", čije je konačno objavljivanje juče najavila za 15. avgust.

"Mislim da će ovu pesmu da otpeva Antonija. To nije teorija zavere, ja mislim da je to jako blizu istini. Ja odlično znam kako se te stvari rade" - rekao je Mića, a celu  njegovu izjavu poslušajte u videu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>