Region

Svet

Tijana Dapčević i Boško Jakovljević u spotu inspirisanom romanom Vesne Dedić!

Tijana Dapčević i Boško Jakovljević u spotu inspirisanom romanom Vesne Dedić! Pesma “Nikad nisam” je već u julu postala omiljena balada na mnogim radio stanicama u regionu. Spot se snima u hotelu “Amsterdam” i na Zelenom vencu.

Tijana Dapčević i Boško Jakovljević u spotu inspirisanom romanom Vesne Dedić! Screenshoot/Instagram




Tijana Dapčević i Boško Jakovljević treći put zajedno snimaju video spot za jednu muzičku numeru. Ovog puta za sjajnu baladu „Nikad nisam“, koju je specijalno za istoimeni, najnoviji roman Vesne Dedić napisao Dragan Brajović Braja.

Tijana Dapčević u spotu svira violončelo i peva pesmu glavne junakinje Katarine. Glavnog junaka romana “Nikad nisam”, lik fatalnog pilota Konstantina, u spotu koji režira Ivica Vidanović za “Cinnamon Films”, dočaraće Boško Jakovljević. Pesma “Nikad nisam” je već u julu postala omiljena balada na mnogim radio stanicama u regionu. Spot se snima u hotelu “Amsterdam” i na Zelenom vencu. 


 

Kao i svi Vesnini romani i spotovi za pesme koje prate njene knjige, i ovi najnoviji su, pored ostalog, i posveta Beogradu. Prošle godine, spotovi za pesme koje su pisane za roman “Ne gledaj preko ramena” snimani su u hotelu “Moskva”, u Skadarliji i na Kosančićevom vencu. 

Roman “Nikad nisam” je, inače, apsolutni hit leta, a spot će uskoro biti objavljen na YouTube-u. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>