Svet

Region

Film Pihu je najstresniji koji ćete ikada gledati! (VIDEO)

Netfilixovo ostvarenje su mnogi okarakterisali kao noćnu moru svakog roditelja! Film "Pihu" je najstresniji koji ćete ikada gledati! Ono što je najgore, inspirisan je istinitom pričom, a sam trejler uteruje jezu u kosti! 

Film Pihu je najstresniji koji ćete ikada gledati! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



U filmu posmatramo malu Pihu, dvogodišnju devojčicu kojoj je otac na putu, a mama iznenada umire pa ona ostane zarobljena u stanu sa njenim telom. Ono što je za nas samo obična kućna okolina, za Pihu sada postaje mesto puno opasnosti i smrtonosnih zamki.

Samo u ovom jednom trejleru vidimo dovoljno stresnih situacija, da se bukvalno zaledimo... Pihu je na terasi, penje se svojim malim nožicama na gelender, odakle joj lutka pada sa velike visine, zatim se zatvara u frizider, pokušavajući da pripremi hranu u jednom trenutku bukne plamen...

Reditelj Vinod Kapri otkrio je da mu je inspiracija bila istinita priča o devojčici koja je 2014. godine u Nju Delhiju ostala zarobljena u stanu sa mrtvim roditeljima, a film su neki proglasili "najuznemirujućim".



Devojčica koja glumi Pihu, zove se Mira Višvakarma. Ulogu je dobila bez audicije, tako što je režiser prvi put video na jednom dečjem rođendanu. Odmah je znao da će je angažovati za film. Kada je snimanje počelo Mira Višvakarma je imala samo 29 meseci. Puštali su je da radi šta želi i to su snimali, a kažu da je i za njih same bilo dosta stresnih scena, kao što je ona sa gasom.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>