Svet

Region

Umetnost vožnje po kiši, film o najboljem čovekovom prijatelju! (VIDEO)

"Umetnost vožnje po kiši", film o najboljem čovekovom prijatelju! Neverovatna drama ispričana iz ugla filozofski nastrojenog psa Enca koji je, iz prepunog legla štenadi izabran, da baš on bude nerazdvojni prijatelj zaluđenom vozaču trkačkih kola.

Umetnost vožnje po kiši, film o najboljem čovekovom prijatelju! (VIDEO) Screenshoot/InstagramFilm će premijerno biti prikazan 28. avgusta u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Centar, a karte se već mogu naći u prodaji. Od narednog dana, 29. avgusta ova poučna priča Studia 20th Century Fox-a naći će se na repertoaru svih bioskopa širom Srbije.

Glas psu Encu pozajmljuje čuveni glumac Kevin Kostner, a u ulozi producenta ovaj put našao se glumac Patrik Dempsi ujedno i profesionalni vozač trkačkih automobila.

Zasnovan na izuzetnom romanu Garta Stajna, koji je proveo tri i po godine na listi bestselera i koji je preveden na 38 jezika, film "Umetnost vožnje po kiši" u centar radnje stavlja svakodnevno posmatranje i obožavanje porodice Svift od strane njihovog psa.

Slušajući reči svog vlasnika vozača Formule 1 u usponu Denija Svifta (Majlo Ventimilja), pas Enco nazvan po čuvenom vozaču Encu Ferariju, stiče duboki uvid u ljudski život i shvata da se tehnike potrebne na trkačkoj stazi takođe mogu uspešno koristiti i u svakodnevnom životu.

Osim o odnosu psa i čoveka film se osvrće na odnose u porodici. U ulozi Denijeve žene našla se poznata glumica Amanda Sejfrid koja je i veliki ljubitelj pasa.

"Njihova velike oči, nevinost, njihova razigranost i radoznalost. Oni samo žele da vas vole i žive u sadašnjosti. Svi bismo mogli da naučimo nešto iz toga - to je ogroman izazov za nas, da živimo u sadašnjosti. Obožavam da budem u njihovoj blizini. Drugi razlog što je ovaj film bio tako savršen za mene je - obećan mi je pas u svakoj sceni"- rekla je glumica.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>