Region

Svet

Postala režiser: Dijana Janković prezentovala tizer za spot koji sledi uskoro! VIDEO

Dijana Janković prezentovala tizer za spot koji sledi uskoro! Postala sam režiser svojih spotova, jako sam ponosna na sebe!

Postala režiser: Dijana Janković prezentovala tizer za spot koji sledi uskoro! VIDEO Foto: PromoDijana Janković Didi objavila je na svojim društvenim mrežama tizer za svoj novi spot koji se uskoro očekuje.  Pesma "Tell me why" već je naišla na pozitivne kritike u Austrijskoj prestonici gde se i snimao video kada je na hiljade  prolaznika zastalo, slušalo i dodeljivalo komlimete pevačici. Didi je presrećna što će moći javnosti da prezentuje svoj višemesećni rad. 

"Sve tri pesme su različite a isto vreme svaka na svoj način opisuje mene u nekim momentima. Autori pesama su odlično odradili svoj posao kao i moja ekipa DJ solution koja je radila na spotovima i veoma sam ponosna što imam takav tim iza sebe. Tačno znam šta želim pa sam spot za pesmu"Tell me why" ja režirala i sa ponosom mogu da kažem da to sam ja"-izjavila je Dijana koja željno iščekuje reakciju publike.

New teaser for Didi feat. Geo Da Silva " Tell me why" is here!!!! Thank you everybody for making this project come true!! Especially thanks to my friend Geo Da Silva!

Posted by Dijana Jankovic on Tuesday, 1 December 2015

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari