Zadruga

Parovi

Miljana Kulić prijavila oca Sinišu policiji! Zlostavljao je Željka i nju!

Najkontroverznija učesnica rijalitija "Zadruga 2" Miljan Kulić prekjuče je prijavila oca Sinišu Kulića policiji. Zlostavljao je Željka i nju! Kilićeva tvrdi da se ovo ne dešava prvi put, a Siniša više ne želi ni da čuje za nju!

Miljana Kulić prijavila oca Sinišu policiji! Zlostavljao je Željka i nju! Screenshoot/InstagramMiljana je u Policijskoj upravi u Nišu nadležnim organima ispričala kakva scena se odigrala u njihovom porodičnom domu, saznaje Srpski Telegraf.

Naime, Kulićeva tvrdi da ovo nije prvi put da trpi nasilje od Siniše, kao i da su ona i njeno dete u opasnosti u njegovom prisustvu.

U izveštaju iz policije ona je, kako Srpski Telegraf piše, navela da se 7. 8. u 18.10 vraćala kući sa sinom i dadiljom Klarom i da ju je Siniša napao:

"Ja sam sa dadiljom Klarom i sinom Željkom oko 17.15 otišla da ispratimo mamu do Nisove pumpe jer je mama otišla autobusom na more. Kada smo se vratile kući oko 18.10, Siniša je otvorio prozor, počeo je meni nešto da viče, ali ga nisam čula šta tačno. Kasnije sam čula da me je vređao rečima: "Kurvo, stoko, nesposobna si, luda si, ceo svet zna da si luda." Dok sam držala dete u rukama, Siniša me je više puta pljunuo kroz prozor, onda je krenuo da viče i na Klaru, pitao je šta će ona tu. Klara je od mene uzela dete jer sam se mnogo uznemirila i otišla sam iza kuće da telefonom pozovem mamu da obavesti policiju"- navela je Miljana.

"Dok je Klara sedela se detetom na klupi, on joj je prišao, počeo je da viče pred detetom i pomerao je klupu na kojoj je sedela sa bebom. Dete se od plakanja zacenilo, prebledelo je. Onda sam ja počela da zovem taksi jer sam bila u rastrojstvu. Siniša je oteo dete Klari iz ruku, a dete je i dalje vrištalo. Nakon toga je Siniša sa detetom jurio Klaru kako bi je izbacio iz dvorišta. U jednom momentu, dok sam čekala taksi, krenuo za nama i počeo je da viče. Dete je sve vreme plakalo. Napominjem, prilikom izlaska na kapiju Siniša me je uhvatio rukom u predelu desne ruke i od toga sam dobila modricu", stoji u Miljaninoj izjavi.

Miljanin otac Siniša nije želeo mnogo da priča o tome šta se zbilo u njihovom porodičnom domu. Kulić je bio kratak, ali nije demantovao ćerkinu priču:

"Ne želim da pričam o tome. Ne razmišljam o tome uopšte. Niti me zanima niti mi interesuje više šta Miljana radi"-rekao je Kulić za Srpski telegraf.

Zabranjen mu prilazak 48 sati!

Kako Srpski telegraf saznaje, nakon što je Miljana Kulić prijavila policiji oca Sinišu, određene su mu mere zabrane prilaska 48 sati. Za ovo delo postoji mogućnost da se zabrana produži na 30 dana.

"Miljana je tražila zabranu prilaska jer se ne oseća bezbedno, a kako je ona uložila u tu kuću, ne želi da je napusti. Ne znam kako će to rešiti", naveo je izvor blizak porodici Kulić.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>