Zadruga

Parovi

Biljana Dragojević je matori ološ koji smrdi na luk! Zaljubljena je u svoje sinove!

Ana Korać i David Dragojević svakodnevno ističu da je njihova ljubav posle rijalitija još jača, a iako je u prvi mah Davidova majka Biljana prihvatila novu snajku sada su izgleda pale teške reči! Navodno je Ana izjavila da je Biljana Dragojević matori ološ koji smrdi na luk i da je zaljubljena u svoje sinove!

Biljana Dragojević je matori ološ koji smrdi na luk! Zaljubljena je u svoje sinove! Screenshoot/Instagram



Između Biljane Dragojević i Ane Korać došlo je do žestokog sukoba, zbog čega je popularnom paru sve teže da održi vezu:

"Pre nekoliko dana Biljana je pitala Davida da dođe sam jer počinje jako da joj nedostaje, a on joj je, kao i nebrojeno puta pre toga, rekao da ima obaveze sa svojom devojkom i da će svratiti sa njom. Tada više nije mogla da ćuti i rekla mu je svašta. Urlala je na njega i govorila mu da će zbog Ane ostati sam i da će mu svi okrenuti leđa" - kaže izvor i dodaje da je Koraćeva sve čula jer je bila pored njega.

"Ana je rekla Davidu da nikada više neće otići sa njim u porodičnu kuću i da je sa Biljanom završila svaku priču. Pošto ni sledećeg dana nije mogla da dođe sebi, Ana se sastala sa nekoliko drugarica i ogovarala svekrvu. Govorila je da je žena psihopata koja nema život, da je matori ološ koji smrdi na luk i da je zaljubljena u svoje sinove, zbog čega im nikada neće dati da imaju slobodan život" -  priča izvor i navodi da Koraćeva polako sprovodi svoj plan i da se situacija sa Biljanom svaki dan pogoršava.

 "Ana je tip osobe koji voli da je sve po njenom. Taman kada je mislila da drži sve konce u rukama i da konačno nema problema u vezi, Biljana je počela da puni glavu sinu. David se i čuo sa Biljanom ovih dana, ali bio je jako zvaničan. Ako se nešto brzo ne reši, Ani neće biti problem da toliko posvađa majku i sina da nikada više ne progovore" -  zaključuje izvor. 
 

Zadruga 3: Njegovog ulaska se mnogi pribojavaju!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>