Region

Svet

Mia Borisavljević zagolicala maštu fanova najavom! Kampari! (VIDEO)

Pevačica Mia Borisavljević zagolicala je maštu fanova najavom nove pesme pod nazivom "Kampari". Sudeći po ovome što je otkrila biće to hit na prvo slušanje!

Mia Borisavljević zagolicala maštu fanova najavom! Kampari! (VIDEO) Screenshoot/InstagramMia Borisavljević obradovala je ovih dana obožavaoce najavom novog singla "Kampari". Atraktivna pevačica vrlo brzo se, posle prošlogodišnjeg porođaja, vratila poslu, pa ne čudi što joj je i ovo leto vrlo aktivno. Povodom nove pesme, postavila je dve objave na "Instagram". 

Prvo je "zagolicala" fanove, okačivši kratak video sa nekoliko kadrova spota, i otpevanim samo "Usne ko kampari". U komentaru je napisala: 

"Hoćemo li da se rashladimo malo novim hitovima? Uskoro! Živeli". Postavila je zatim i promotivnu fotografiju pred novi singl, uz najavu "Usne ko kampari, još malo".

Njeni pratioci su, naravno, jedva dočekali novosti, i pokazali da su poprilično nestrpljivi u iščekivanju pesme i spota. "Kampari" će, sudeći po ovome što je otkrila, biti hit na prvo slušanje. I gledanje!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>