Zadruga

Parovi

Suzana Perović je presrećna! Pomirila se sa Mikijem! (VIDEO)

Rijaliti ljubav koja se prekinula nakon šamara izgleda da će ipak biti obnovljena. Suzana Perović je presrećna! Pomirila se sa Mikijem Đuričićem, otkriva njena drugarica iz "Zadruge"!

Suzana Perović je presrećna! Pomirila se sa Mikijem! (VIDEO) Screenshoot/InstagramZlata Đurković je gostovala u emisiji "Zadruga-Narod pita" i možda otkrila i malo više nego što je želela:

" Nisam ja tu ništa spektakularno prikrivala, ona je ozbiljna žena, koja se zaljubila. Sve ono što se događalo, razlog je bila njena ljubav prema njemu. Ona oseća i dalje. Ona se nije povukla, bila je u problemu sa sobom. Mene nervira, zašto bih ja komentarisala bilo čiju ljubav? Ja tvrdim da ta žena nije nijednog trenutka "fejkirala" svoju ljubav prema Mikiju."

A zatim nastavila:

" Šta je u tom odnosu bilo pogrešno? I on je imao ružne reči i ona je imala ružne reči. Oni su meni top. Zašto da nisu? Ko smo mi da njima sudimo? Ja maksimalno osuđujem to (nasilje). Ljudi, iza svega stoji određeni razlog, povod, nervoza... Ja ne mogu da znam šta je tom čoveku bilo u glavi. Neki okidač je postojao. On je bio posesivan, imao je jako ozbiljne povrede kad se vratio. Nije smeo da se kreće. Vratio se zbog nje. Ona je okarakterisana negativno, kao da je pogrešila. Šta je pogrešila? Ništa. Ona je mogla da iskoristi to da bude žrtva. Rekla je da neće ni da ga tuži. Da nije bilo ljubavi, ona bi se predstavila drugačije. Ja sam kada sam je čula i videla, videla u njenim očima da je presrećna."

"Porodica joj je bila podrška kada je izašla, bili su kada je izašla, nisu hteli da se eksponiraju. Oni svojoj majci žele sve najbolje. Pa i da je taj izbor Miki. Šta fali Mikiju. Imam informaciju, ali neću da vam dam. Kada budem kumovala, ja ću da kažem. Izvolite, dalje. Zovite Suzanu, pa je pitajte. Ja samo znam da je Suzana srećna" - zaključila je Zlata.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>