Region

Svet

Svetske zvezde oduševljene Lovefestom!

Ni gotovo tri dana od završetka najvećeg izdanja Lovefesta do sada, fanovi festivala ne prestaju da dele fotografije i pozitivne utiske. Društvene mreže su preplavljene lepim rečima upućenim kako festivalu tako i nastupima svetskih zvezda. Svetske zvezde oduševljene Lovefestom!

Svetske zvezde oduševljene Lovefestom! Promo




Pohvale su stigle i od strane izvođača, koji su na svojim društvenim mrežama podelili utiske i oduševljenje Lovefestom. Jamie Jones je u emotivnom obraćanju publici istakao da je i uprkos velikom nevremenu, koje je zadesilo njegov avion, znao da ga publika verno čeka već dve godine i da nema povratka nazad. Vidno oduševljen i srećan imao je jedan od nastupa o kojima će se dugo pričati, a nakon toga posetio je Energy Stage i istakao da je o njemu čuo sve najbolje. 

Joseph Capriati kome je ovo prema mišljenju mnogih bio jedan od najboljih nastupa u karijeri na svom Instagram profilu napisao je: 

“Vau Srbijo! Sinoć je bilo neverovatno na Lovefestu! Volim vas mnogo i jedva čekam da ponovo dođem”.

 Šuška se da ove reči neće ostati na pukom obećanju i da će Capriati uskoro ponovo biti pred Lovefest publom gladnom njegove muzike. 

The Martinez Brothers i legenda Marco Carola imali su jedan od najlepših b2b setova, a činjenica da nisu hteli da prekinu nastup kada je za to došlo vreme govori dovoljno o tome kako su se proveli na Lovefestu



Veliki uvod u Lovefest 2020. godine 5. oktobra u Beogradu!

Već godinu dana pre početka novog izdanja Lovefesta organizatori su obećali velika iznenađenja za Lovefest 2020. Veliki uvod u ono što nas čeka sledeće godine u Vrnjačkoj Banji počinje već 5. oktobra u Beogradu, kada će u hangaru Luke Beograd na zahtev mnogih nastupiti čuveni Loco Dice, koji svuda napravi zabavu za pamćenje. Ulaznice za beogradski Lovefest Fire je već moguće rezervisati OVDE , a broj karata u prvom kontigentu je ograničen. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>