Region

Svet

Anastasija Ražnatović prekinula prijateljstvo sa Lunom zbog izdaje!

Družile su se trinaest godina, a onda je stavljena tačka! Anastasija Ražnatović prekinula prijateljstvo sa Lunom zbog izdaje ali to je bila samo kap koja je prelila čašu. 

Anastasija Ražnatović prekinula prijateljstvo sa Lunom zbog izdaje! Screenshoot/Instagram




Pobednica rijalitija ,,Zadruga 2" Luna Đogani poznata je po prijateljstvu sa mladom pevačicom Anastasijom Ražnatović. Međutim, uvek se spekulisalo oko razloga zbog kog su njih dve prekinule prijateljstvo koje je trajalo trinaest godina.

Na jednom video-klipu Luna "izjavljuje ljubav" Anastasiji, koja je uporno ignoriše, a zatim je odgurne od sebe:

"Volim te. Anastasija, volim te" - ponavlja Đoganijeva, na šta joj Anastasija odgovara:

"Dosadna si! Briga me! Odj*bi!" - bila je odsečna Anastasija.

Drama nekadašnjih kuma se desila 2015. godine, neporedno pred glumoroznu proslavu 18. rođendana Cecine ćerke.

"Luna se nabacivala dečku s kojim je Tasa bila dugo. Klip je nastao u tom periodu, kada je Đoganijeva ubeđivala mladu Ražnatovićku da joj to oprosti. Anastasija je i pre toga imala zamerke na ponašanje svoje drugarice, pre svega razmaženost i bahatost, pa je to samo bila kap koja je prelila čašu" - otkrio je dobro obavešten izvor.

Anastasija i Luna su jedno vreme planirale da započnu zajednički cimerski život, budući da su bile nerazdvojne.

"Lunina majka Anabela se tada preselila u Sarajevo zbog ljubavi, odnosno Andreja Atijasa, i ostavila ćerku u Beogradu. Ona se, kako ne bi bila sama, odmah uselila kod najbolje drugarice Anastasije. Pune dve godine živela je kod Cece Ražnatović u porodičnom domu. U tom periodu se i okumila sa Tasom, koja ju je krstila."- ispričao je izvor.



On dodaje da je Ceca brinula o Đoganijevoj i da nije razdvajala od Veljka i Anastasije.

"Anabela i Gagi su samo povremeno obilazili Lunu. Umesto njih, za maturu i 18. rođendan spremila ju je pevačica. Čak joj je poklonila i skupocene haljine da nosi na tim proslavama. Bila joj je velika podrška i kada je Lunin otac Gagi imao problema sa narkoticima. I Anastasija je bila uz nju u teškim trenucima. Na kraju se sve završilo svađom oko momka" - ispričao je dobro obavešteni izvor.

Podsetimo, tokom trajanja najgledanijeg rijalitija u regionu pobednica Luna je iznela iz svog ugla priču, te je ispričala sledeće:

"Anastasija ima dobru dušu. Družile smo se 13 godina, bile smo kao sestre. Ona je dozvolila da nas razdvoji muškarac, koji joj je bio bitniji od mene. Danas prolazimo jedna pored druge kao dva stranca" - izjavila je Luna jednom prilikom u Beloj kući.
 

Dragana Mirković: Jelena Karleuša i ja nismo prijateljice!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>