Zadruga

Parovi

Ljuba Pantović: Pozdrav za Švedsku! Evo kako on izgleda!

Konačno! Evo kako izgleda čovek koga je Ljuba Pantović pozdravljala u rijalitiju "Zadruga"! Htela je bude misteriozna ili jednostavno nije želela da pominje njegovo ime, pa smo često imali priliku da čujemo "Pozdrav za Švedsku!"

Ljuba Pantović: Pozdrav za Švedsku! Evo kako on izgleda! Instagram




Rijaliti učesnica Ljuba Pantović tokom boravka u "Zadruzi 2" nije želela da priča o svojoj jačoj polovini, a sada ju je ćerka Aleksandra Subotić razotkrila objavivši zajedničku sliku sa očuhom.

Ljuba je u Zadruzi svog dečka pominjala samo kada ga je pozdravljala i to sa čuvenom rečenicom "Pozdrav za Švedsku", a nakon završetka druge sezone rijalitija Aleksandra je smatrala da više nema smisla da kriju o kome je reč i kako izgleda jača polovina njene mame.

 Pozdrav za Švedsku - napisala je Aleksandra i dodala emotikon srca, a onda je objavila zajedničku sliku sa Ljubom i maminim dečkom.

Aleksandra, Ljuba, Ljubin dečko i bivša zadrugarka Sanja Stanković zajedno su uživali na večeri, pa je i taj momenat Subotička podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.



Zanimljivo, Aleksandra je sada u dobrim odnosima sa Sanjom i Jovanom Tomić Matorom.

Podsetimo, Aleksandra se nedavno vratila sa mora gde je boravila sa svojim dečkom, ćerkom Magdalenom i majkom Ljubom, a pre nekoliko dana vratila se u Beograd gde je obavila hiruški zahvat.

Subotićka je imala intervenciju grudi koje je smanjila iz zdravstvenih razloga, a kako je već u izlasku Aleksandra se odlično oseća.

Dva dana nakon zamene silikona, konkretno u ponedeljak 5. avgusta, Aleksandra se vratila u Crnu Goru.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>