Style

Ljubav

Mlad mesec u znaku Lava! Crni mesec donosi romantične ljubavi!

Na svakih četiri nedelje, Mesec završi jedan ciklus i na taj način prođe kroz sve faze. Mlad mesec u znaku Lava! Crni mesec donosi romantične ljubavi i nove mogućnosti! 

Mlad mesec u znaku Lava! Crni mesec donosi romantične ljubavi! Svet Plus



Kada su u pitanju mesečeve mene, osmi mesec u godini - avgust je specijalan i poseban iz više razloga. Prvi je taj što je mlad Mesec u znaku Lava i nazvan je crni Mesec, a druga zanimljivost je ta što nas krajem meseca očekuje još jedan mlad Mesec.

Mesec avgust je ove godine specifičan iz više razloga. Na samom početku, prvog dana očekuje nas novi mlad Mesec koji je u astrologiji nazvan crni Mesec. Međutim, mesečeve mene su se u ovom periodu tako poklopile, da i krajem mesece, tačnije 30. avgusta možemo da očekujemo isto astrološko dešavanje - mlad Mesec.

Dana, 1. avgusta 2019. godine, Mesec je završio svoj dvadesetosmodnevni ciklus i ulazi u znak Lava. Kako smo se pre nekoliko dana pozdravili sa retrogradnim Merkurom, ovaj astrološki događaj u naše živote donosi mnogo pozitivnih stvari, buđenja i oporavka. Naime, samo značenje mladog Meseca jeste početak, nova dešavanja koja mogu naš život učiniti boljim i posebnijim. Međutim, crni Mesec donosi sa sobom energiju obnavljanja, oporavka i zaceljivanja. Ukoliko ste do sada bili poprilično zbunjeni, užurbani i haotični, u narednom periodu će sve doći na svoje i jedino što ćete osećati je mir i sigurnost.

Kada je u pitanju posao, ovo je idealan period da pokrenete sopstveni biznis. Ukoliko ste oduvek o tome sanjali i maštali, budite hrabri i uplovite u preduzetničke vode. Takođe, ako ste planirali promenu posla ili pozicije unutar kompanije u kojoj trenutno radite, sada je pravi trenutak za taj korak. Nemojte da sedite skrštenih ruku, pravite nove planove, kreirajte ciljeve i želje, i odmah krenite u akciju ostvarivanja istih. U ovom mesecu otvoriće vam se nove prilike i mogućnosti, zato budite pametni i iskoristite ih na pravi način.



Već smo vam spomenuli da mlad Mesec ulazi u polje Lava, što znači da će vaše liderske sposobnosti izaći na površinu. Ukoliko smatrate da niste iz tog sveta, opustite se i potrudite se da vaši skriveni talenti i sposobnosti izađu na videlo. Radite na sebi i ne obazirite se na ljude i okolinu. Pratite svoju intuiciju, napustite zonu komfora i učinite ono što već duži vremenski period imate u planu. Ne dozvolite da vas strah u tome omete.

Kada je reč o ljubavi, u ovom mesecu će cvetati u bilo kom pogledu. Ukoliko ste slobodni, sreća vam se osmehuje - upoznaćete vašu srodnu dušu, osobu koja vam prija i koja vas je ostavila bez daha. Za one koji su u braku ili vezi, u ovom periodu će sve biti baš onako kako ste želeli. Ojačaćete svoj emotivni odnos sa voljenom osobom i svaki slobodan trenutak ćete provesti zajedno.

Međutim, iako su lepi dani pred nama, nemojte da se opustite previše, jer uticaj retrogradnog Merkura je i dalje u vazduhu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: mogujatosama.rs

Povezane vesti:


>