Zadruga

Parovi

Miljana Kulić iznela šokantne tvrdnje o Zoli i uvredila Anu Nikolić i Daru Bubamaru!

Miljana Kulić je tokom gostovanja u emisiji "Narod pita" iznela šokantne tvrdnje o bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli i javno ga optužila da kupuje narkotike, a zatim je uvredila pevačice Anu Nikolić i Daru Bubamaru.

Miljana Kulić iznela šokantne tvrdnje o Zoli i uvredila Anu Nikolić i Daru Bubamaru! Screenshoot/InstagramMiljana Kulić je do tančina objasnila šta je saznala nakon raskida sa di-džejem iz Dervente, kao i to da je našla kokain u stanu u kome su zajedno živeli.

"Zola je konzumirao narkotike, belo i ono što se duva. Taksisti su mi pričali kako je tražio preporuke. Tako da mi uopšte nije žao ove ljubavi i majka me je upozoravala. "Ovaj duva, non-stop je našmrkan", govorio je Bora Santana, a onda je govorio da se šali. Kada sam se selila iz stana, pošto sam ja platila četiri meseca unapred za nas kiriju, prebacivala sam stvari i u toaletu našla belo (kokain, prim. aut.). Ja sam pozvala druga i on je uzeo i stavio na prst i između zuba i rekao mi: "Miljana utrnula mi je vilica, ovo je belo." On je uzimao viski i pivo, a onda je meni govorio da je raspoložen zbog alkohola, a zapravo je uzimao narkotike. On može sada da krivičnu prijavu protiv mene podnese, ali ja imam 10 svedoka koji će to sve potvrditi" - rekla je Kulićeva, a onda se osvrnula na Anu Korać i Sanju Stanković i rekla da joj je makro koji podvodi ove dve zadrugarke slao podatke o njima i avionske karte sa destinacijama na koje ih je slao da pružaju seksualne usluge za novac.

Naime, ona tvrdi da su devojkama bili izgovori snimanja spotova, a da su se u stvari bavile "ko zna čime".

- O svakome se sve zna. Zašto nikada niko o meni nije rekao da se bavim prostitucijom? Zato što ja nisam radila. Postoje katalozi u kojima se nalaze Ana Korać i Mina. Nisam gledala, ne zanimaju me ti katalozi. Čula sam za Minu i Anu, mada to se vidi iz aviona. Ja sam čula i za Sanju Stanković, pisao mi je makro Sanje Stanković pred ulazak u "Zadrugu". Slao mi je i karte koje je Sanji slao, na kartama je pisalo: Sanja Stanković i Ana Korać. Navodno su snimale spot, a ko zna šta su radile. Ana, Sanja i Mina, za njih sam čula - pričala je zadrugarka.

Ana i Dara su mečke Božane

Miljana Kulić nasmejala je sve u studiju kada je progovorila o svojoj kilaži, te se uporedila sa zvezdama Anom Nikolić i Darom Bubamarom.

- Ja vam sad obećavam da ću do 4. novembra smršati 25 kila. Ja kad želim, izgledam lepo, kad me briga, izgledam ovako. Može mi se, kad su Ana Nikolić i Dara Bubamara mečke Božane, mogu i ja malo. Ana Nikolić se unakazila, ona je ko ja, pa puta tri. Užas. Evo, izazivam njih i Darka Lazića da i oni smršaju koliko ću ja do novembra - rekla je Kulićeva.

Podsetimo, Kulićeva je u toku trajanja rijalitija "Zadruga" iznosila slične tvrdnje na račun Ane i Sanje i još tada je govorila da su prostitutke, čak je u određenim momentima pominjala i njihove cene. Miljana je izlazila nekoliko puta iz rijalitija tako da je pri svakom povratku imala sveže informacije o aferi "prostitucija", čije su glavne akterke ove dve zadrugarke.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>