Ostalo

SmeÜno

Zaradila je ogroman novac ali njena prevara je otkrivena u sekundi! (VIDEO)

Ispostavilo se da vlogerka pod pseudonimom "Your Highness Qiao Biluo", koju su opisivali kao "lepu i slatku boginju", zapravo uopšte nije lepa, ni slatka, a ni mlada. Ona ima 58 godina i zaradila je ogroman novac ali njena prevara je otkrivena u sekundi!

Zaradila je ogroman novac ali njena prevara je otkrivena u sekundi! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Veruje se da je blogerka koju je na kineskoj videoplatformi Douyu pratilo više od sto hiljada ljudi koristila filter koji joj je menjao lice na snimcima a postala je slavna po svom "slatkom i isceljuju─çem glasu". China's Global Times navodi da je bila obo┼żavana te da su joj neki obo┼żavatelji upla─çivali preko 100.000 juana.

Na snimcima se pojavljivala kao mlada devojka, a varku je otkrila tehni─Źka greška tokom live prenosa s još jednom blogerkom. Nakon toga su je fanovi po─Źeli moliti da ukloni filter i poka┼że svoje pravo lice, no ona je to navodno odbila dok joj ne uplate novac.

Ne mogu pokazati lice dok ne primim darove u vrednosti 100.000 juana - prenose njenu izjavu kineski mediji.

Pratioci su joj nakon toga zaista po─Źeli slati donacije, od kojih je najve─ça pojedina─Źna donacija bila 40.000 juana, ali tako─Ĺe su mnogi od njih (ve─çinom muškarci) prestali da je prate nakon što su videli kako stvarno izgleda.

U online diskusiji ve─çina komentatora je te ljude prozvala površnima i ustvrdila da su "zaslu┼żili biti prevareni" kad su joj bili spremni slati novac a da nisu proverili njen identitet. Mnogi su oduševljeni dovitljivoš─çu ove Kineskinje, a kako je to izgledalo pogleadte u nastavku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>