Zadruga

Parovi

Miljana Kulić napravila drastičnu promenu u izgledu! (VIDEO)

Miljana Kulić je sinoć gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja Darka Tanasijevića. Bivša zadrugarka je napravila drastičnu promenu u izgledu i mnoge iznenadila!

Miljana Kulić napravila drastičnu promenu u izgledu! (VIDEO) Screenshoot/InstagramSvi su očekivali da vide dobro poznatu brinetu ali ona se odlučila na promenu i pojavila se kao plavuša, a ovako jako liči na svoju majku Mariju Kulić.

Gledalac koji ne podržava Miljanu se uključio uživo u program i upitao je da li se čula sa Lazarom Čolićem Zolom:

"Ne želim da budem nekulturna, uključio se čovek, ne voli me, a zanima ga da li sam se čula sa Zolom. Da, naravno, pokušala sam da stupim u kontakt sa njim, da ga pitam da li planira da mi vrati novac. Ja sam vratila njegov dug od 2000 evra jednom dečku, jer je snimao sa Borom spot. Bilo mi je žao njega. Naravno da planiram da mu vratim stvari, ako mi on vrati novac. Da je bio čovek i da me je voleo, on bi čestitao rođendan Željku. Ni to nije uradio. Nikada nije prišao da ga vidi kada smo bili u konfliktu. On bi prišao, da mu je to dete drago. On nikada nije imao potrebu, niti mu je čestitao rođendan. Namazan je seljački, on mi nikada nije rekao ono što misli. Ja sam objavila celu prepisku sa njegovom majkom gde se jasno vidi da ja nisam bila zadovoljna."

Gledalac je na kraju razgovora pozdravio Lunu Đogani i Marka Miljkovića, pa upitao Miljanu da prokomentariše pretnje koje je uputila Zoli:

"Obožavam ove antifanove, on obožava Lunu i Marka. Fanatici drugih pljuju po meni, dečko nije bio vulgaran, ali... Taj čovek mene više ne zanima, više ne bih da pričam o njemu, ali ću odgovoriti na ovo pitanje. Stidim se sa kim sam bila, a to što sam izgovorila, sramota me je. Nema objašnjenja za to, naravno da me je sramota i da nisam smela to da izgovorim. Skupljalo se u meni svih sedam meseci i rasprave sa majkom, nepoštovanje. To neću uraditi."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>