Region

Svet

Zbog nje je napustio manastir! Ivana Žigon zbog čuvenog muzičara ostavila supruga!

Zbog nje je napustio manastir! Ivana Žigon zbog čuvenog muzičara Ninoslava Ademovića, ostavila supruga Grigorija Brkovića, bivšeg iskušenika manastira Prohor Pčinjski. 

Zbog nje je napustio manastir! Ivana Žigon zbog čuvenog muzičara ostavila supruga! Screenshoot/Instagram



Sve je počelo 2011, kada se umetnica Ivana Žigon razvela od monaha Grigorija Brkovića, a to je krila tri godine. Oni su svojoj ljubavi dali drugu šansu, pa je Ivana u januaru 2016. potvrdila da su ponovo zajedno. Ipak, između toga se odigrao veliki skandal.

Naime, Ivana Žigon dve godine je bila u ljubavnoj vezi s Ninoslavom Ninom Ademovićem, ocem pevača grupe Miligram, Alena Ademovića. Kako se tada pričalo, glumica je zbog čuvenog muzičara i dugogodišnjeg saradnika i muzičara Gorana Bregovića ostavila supruga Grigorija Brkovića, bivšeg iskušenika manastira Prohor Pčinjski, koji je zbog nje ostavio manastir.

Kada se veza završila Nino je odlučio da progovori i navodio je da ga je ona iskoristila.

"Dve godine sam bio u emotivnoj vezi s Ivanom, ali smo se krili od paparaca i novinara. U dilemi sam da li me je ta žena volela ili me je samo iskoristila za spektakle „Njegoš nebom usijani“ i „Stojte, galije carske“- koje smo zajedno radili – kaže Ademović.

"Boli me to što nigde na gostovanju nije htela da kaže ko je radio muziku. Mi nismo zajedno već nekoliko meseci, ali kao profesionalac autore moraš da pomeneš pred novinarima!" – ispričao je on.

Ademović je odlučio da prekine svaki kontakt sa Žigonovom jer ga nije predstavila javnosti, a Glumica je ispričala da ništa od toga nije istina:

"Da je to glupost možete se uveriti na internetu i videti koliko je muzika Ninoslava Ademovića pominjana u mojim intervjuima, uključujući i ove poslednjih dana. To je dovoljan argument da je čitava ta priča izmišljena. Tužno je čime se ljudi bave" – rekla je glumica u jednom intervjuu.

Ivana Žigon je potom 2016. rekla da je u srećnom braku. Ona iz braka sa Grigorijem ima sina Stevu.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>