Region

Svet

Zoran Marjanović prepoznao biciklistu! To nije čovek koji je ispitan u toku istrage!

Najveći obrt u istrazi! Do ulaska Zorana Marjanovića u sudnicu ostalo je još mesec dana, a proces decenije, kako su ga mnogi s pravom nazvali, već šokira javnost! Zoran Marjanović prepoznao biciklistu! To nije čovek koji je ispitan u toku istrage!

Zoran Marjanović prepoznao biciklistu! To nije čovek koji je ispitan u toku istrage! Foto: FacebookJedan od glavnih aduta u odbrani Zorana Marjanovića, da je ubio svoju suprugu Jelenu, biće i misteriozni biciklista kojeg je Zoran kobnog 2. aprila video na mestu zločina!

Iako se od prvog dana kao ključni svedok u istrazi ubistva pominje Milan R., koji je vozio bicikl na nasipu u vreme ubistva pevačice, Zoranov otac Vladimir prošle nedelje je ukazao na još jednog biciklistu kojeg su kamere snimile. Vladimir tvrdi da je on išao sa mesta ubistva, a da ga je policajac pustio! Njime se pozabavila i istražiteljka Katarina Ostojić, koja od početka prati ovaj slučaj.

"Nakon Jeleninog nestanka spominjao se izvesni biciklista koji je 2. aprila bio na nasipu, a koji je snimljen kako tog dana prolazi pored policajaca bez ikakvog zaustavljanja i legitimisanja. Tokom istraživanja došli smo do identiteta tog bicikliste, inače izvesnog S. R. iz Crvenke, čiji se izgled zapravo poklapa sa čovekom sa spornog snimka" - objašnjava Ostojićeva.

Zoranu Marjanoviću, koji se tereti za brutalno ubistvo supruge, preti 40 godina zatvora. Optužnica protiv njega podignuta je februara 2018, ali je više puta vraćana na dopunu.

Ipak, Apelacioni sud početkom juna pravosnažno je potvrdio optužnicu, a Marjanović će suđenje dočekati sa slobode.

Ona navodi da je upravo Zoran Marjanović ovog biciklistu prepoznao i tvrdio da je u trenutku ubistva bio na mestu zločina:

"Marjanović je njega video 2. aprila nakon što je Jelena nestala. Očigledno je da nije u pitanju biciklista koji je saslušan u sklopu istrage, već neki drugi. U svakom slučaju, za rasvetljivanje ovog slučaja neophodno je utvrditi šta je on u datom trenutku tražio na mestu zločina."Novo veštačenje

Advokat Nebojša Milosavljević tvrdi da su veštačenja ono na čemu Marjanovićev tim branioca mora da insistira tokom postupka.

"Mislim da je za suđenje ključno da se odradi novo veštačenje baznih stanica, potpunije od prethodnog. To veštačenje bi dalo odgovore na mnoga pitanja, pre svega na tačno kretanja Zorana Marjanovića u trenutku zločina" - kaže Milosavljević. 

Taktika

Misteriozni biciklista samo je jedan od dokaza koje će Marjanovićevi advokati upotrebiti na sudu. Poznati beogradski advokat Nebojša Milosavljević kaže da će do početka suđenja možda doći do spektakularnih obrta u slučaju!

"Verujem da su Marjanovićevi advokati pripremili određenu taktiku i da postoje novi detalji, poput ovog, koji će tek tokom suđenja biti otkriveni! U svakom slučaju, mislim da možemo da očekujemo brojne obrte u slučaju, ali sam isto tako ubeđen da će ubica biti otkriven." - kaže Milosavljević.
 

Vladimir objavio fotografiju bicikliste i direktno ga doveo u vezu sa zločinom!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf


>