Region

Svet

Andreana Čekić se nije pojavila na nastupu! Nikome se nije javljala!

Andreana Čekić sinoć je imala zakazan nastup u Budvi, koji je i sama najavljivala ali se nije pojavila, a nikome se nije ni javljala. Muzičari su došli na vreme i uzalud je čekali.

Andreana Čekić se nije pojavila na nastupu! Nikome se nije javljala! Screenshoot/InstagramMuzičari Andreane Čekić su stigli na vreme ali ona se nije pojavila, niti se javljala na telefon. Dobro obavešten izvor je za Pink.rs ispričao:

"Andreana se nije pojavila večeras na nastupu, iako je danima najavljivano, a veliki broj ljudi došao je da je sluša. Ona se satima nije pojavljivala, a nikome se ni na telefon nije javljala. Na kraju su svi napustili lokal, a njeni muzičari koji su se tamo pojavili na vreme, pokupili su se i otišli. Svi su bili šokirani zbog ovoga."

Nešto kasnije Andreana se oglasila na Instagramu i otkrila šta se dogodilo pa ju je sprečilo da ispoštuje publiku ali i sve ostale:

"Izvijavam se mojoj publici i naravno lokalu u Budvi, ali ne mogu da nastupam večeras jer sam rasekla nogu. Hvala svima na razumevanju, volim vas."
 

Vladimir objavio fotografiju bicikliste i direktno ga doveo u vezu sa zločinom!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>