Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 1. avgust 2019. godine!

Lavovi moraju da preispitaju svoja osećanja prema nekome, Bikovi danas imaju nezaboravne momente... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 1. avgust 2019. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 1. avgust 2019. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Pred vama je veoma harmoničan dan. Uživaćete u lepim trenutcima, posebno ako su isplanirani unapred. Podelite danas sa dragom osobom svoja osećanja i osvrnite se na prošle dane. Kupite poklon i pokažite svoju ljubav. Ukoliko ste u dobrom društvu, onda će ova prilika ostati u vašem srcu još dugo, dugo vremena.
 

Nedeljni horoskop: Za Ovna prijatno iznenađenje, Vaga dobija signale...



Bik 21.4.-21.5.

Danas nećete biti na sedmom nebu, ali ćete zato imati priliku za nezaboravnim momentima. Strast vam može doneti priliku da verujete jedno drugome, na najdublji i najnežniji način. To će vas obliti toplinom i ljubavu toliko da nikako neće biti lako ugasiti ih.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Iako danas neće biti raj za vas, ipak planetarna energija donosi interesantnu priliku da se osvrnete na svoju trenutnu vezu (ili na potencijalnu). Pred vama je dan kada ćete moći bolje upoznati jedno drugo. Neće biti praznih priča, već samo vas dvoje okrenuti jedno prema drugom. To će još više učvrstiti vašu vezu.


Rak 22.6. - 22.7.

Pred vama je dan kada treba da uživate i odmorite od prehodnih ubrzanih dana. Vrlo je važno da izađete, posebno sa nekim ko vam je bitan. Moguće je da ste ga zapostavljali u zadnje vreme. Danas se posvetite svojoj dragoj osobi svim srcem i dušom – dajte mu najbolji deo sebe i dobićete najbolje zauzvrat.
 

Ako volite Ovna, igrate se vatrom, a ako vas zavoli veoma je odan!



Lav 23.7.- 22.8.

Zvezde vam danas nude poprilično harmoničan dan, ali vama možda bude previše uglađen. Na kraju, ovo bi mogao biti savršen dan da preispitate svoja osećanja prema nekome ili kako se osećate u vezi sebe. Osećanja mogu biti čas gore, čas dole, ali vi ćete svakako uspeti da pronađete nešto interesantno za vas.


Devica 23.8. - 22.9.

Zvezde vam danas pružaju osećaj sigurnosti u vezi. Ovo je dan kada treba da pričate slatke male stvari jedno drugom, osvrnete se na prošlo vreme i onda okrenete budućnosti. Kroz takve razgovore možete uvideti da li i koliko imate zajedničkih želja i ciljeva.

Svaki znak ima svoju opsesiju! Rak uspeh, Strelac putovanje, Riba nezdrave navike!


Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete biti u prilici da udružite sve uspehe na ljubavnom planu, koje ste ostvarili proteklih nedelja. Zvezde vam nude sjajnu energiju, a na vama je da podelite svoja osećanja sa dragom osobom. Velika je verovatnoća da se uspostavi prava harmonija. Možda nećete osećati toliko strast, ali će vam biti lepo samo zato što ste zajedno.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete se osetiti veoma poželjno i voljeno. Zvezde vam nude priliku da svoju vezu podignete na viši nivo. Dan koji treba da provedete zajedno, uživate u dobroj hrani, muzici, razgovoru. Jednostavno da podelite sve. Uživajte.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete osetiti neku tajanstvenost kada je ljubav u pitanju. Bilo da se plašite određene veze (trenutne ili potencijane), misterija će biti posebno naglašena. Vreme je da podelite svoja osećanja na najnežniji način. Mogli biste sami napraviti posebnu priliku da svojoj dragoj osobi kupite poklon, koji će joj pokazati koliko vam je stalo.
 

Rođeni ste između dva znaka horoskopa! Evo zašto ste posebni!



Jarac 22.12.- 19.1.

Pred vama je dan koji treba da provedete u druženju sa ljudima koji su vam najbitniji u životu. Ukoliko ste nedavno patili zbog nekog stresa ili neke veze, pred vama je period relaksacije. Najbolje je provesti ga u društvu ljudi koje volite. Takođe, veoma povoljan period za stvaranje novih prijatelja, koji će, najverovatnije postati nešto više u vašem životu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Ponekad male stvari mogu daleko više značiti u životu od velikih. Najverovatnije da vam se danas neće desiti ništa značajno, ali ćete se vi osećati jako lepo i srećno u vezi u kojoj ste trenutno. Možda se apsolutno ništa ne dešava ni oko vas, ali vi se osećate tako sigurno tu gde jeste. Tako i treba da bude. Uživajte.


Ribe 20.2.- 20.3.

Moguće je da razgovori koje ćete voditi danas neće biti toliko duboki i široki, ali ćete svakako imati priliku da podelite najnežnija osećanja i veoma lepe uspomene sa nekim. Osetićete danas talas nostalgije, koji niste već duže vreme. Možda je danas dan kada treba da proslavite neke stare uspomene sa partnerom ili prijateljima?

Viber

Autor: O.J
Izvor: Horoskopius

Povezane vesti:


>