Region

Svet

Marko Bulat otkrio poslednju želju svog brata! (VIDEO)

Pevač Marko Bulat otkrio poslednju želju svog brata Igora Bulata, novinara i urednika RTS-a, koji je izgubio bitku sa opakom bolešću i koji će danas u 14. časova biti sahranjen.

Marko Bulat otkrio poslednju želju svog brata! (VIDEO) Screenshoot/InstagramIgor Bulat, novinar i urednik RTS-a koji je izgubio bitku sa opakom bolešću, danas u 14 sati biće sahranjen na groblju Orlovača, a porodica će ispuniti njegovu želju da ga na večni počinak isprati uz numeru Dina Merlina.

Kako je ispričao pevač Marko Bulat, njegov brat Igor želeo je da bude sahranjen uz pesmu "Ptica bijela", koju izvodi Dino Merlin, što će porodica ispoštovati. Dino Merlin i Igor Bulat su bili dugogodišnji prijatelji, a Igorova supruga je i sarađivala sa poznatim pevačem.

Pomenuta pesma puštena je i na komemoraciji Igoru Bulatu, koja je danas održana u Galeriji Radio-televizije Srbije. Komemoraciji je prisustvovao i Dino Merlin, koji nije mogao da sakrije tugu i zaustavi suze.Igoru Bulatu je u decembru prošle godine ustanovljeno teško oboljenje, a iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>