Svet

Region

Paklene ulice - Hobs i Šo od sutra u bioskopima! (VIDEO)

Akcioni triler "Paklene ulice - Hobs i Šo" Dejvida Liča od sutra biće na redovnom repertoaru domaćih bioskopa, najavio je juče distributer "Taramaunt. Film "Hobs i Šo" otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu popularne franšize, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne Samoe.

Paklene ulice - Hobs i Šo od sutra u bioskopima! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Nakon osam filmova koji su zaradili skoro pet milijardi dolara širom sveta, franšiza "Paklene ulice" sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa.

Otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson), odani agent tajne američke diplomatske službe, i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu "Paklene ulice 7" 2015. godine, ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.

Ali u trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba) dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog agenta MI6 (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Film "Hobs i Šo" otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu popularne franšize, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne Samoe.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>