Region

Svet

Sergej Ćetković premijera: Pesma i spot - Pusti probleme! (VIDEO)

Premijera! Sergej Ćetković ovo leto provodi radno, ne zapostavljajući svoju karijeru, pa je između brojnih nastupa, širom regiona, iskoristio nekoliko lepih julskih dana da, u Kotoru i Bokokotorskom zalivu, snimi spot za svoju novu pesmu „Pusti probleme“, i obožavaocima priredi iznenađenje. 

Sergej Ćetković premijera: Pesma i spot - Pusti probleme! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Sergej Ćetković je poznat po emotivnim baladama, a ovog puta se odlučio na našto drugačije pa je sa svojim prijateljima, Dejanom Dedovićem i Mariom Đorđevićem, poznatijim kao Deda i Noyz iz klape „Who See“, tvorcima nekadašnjeg velikog hita „Đe se kupaš“, uradio specifičnu kombinaciju pop i hip-hop zvuka, koja pesmi daje zanimljiv retro prizvuk i pozitivne energije.

Sergej Ćetković poručuje:

"Poruka ove pesme je da, na trenutak, moramo da prekinemo ovaj prebrzi tempo svakodnevice, zastanemo i razmislimo o tome šta su nam prioriteti u životu. Potrebno je da se, koliko god možemo, posvetimo sebi i dragim ljudima, zaboravimo na probleme i prepustimo stvarima zbog kojih se osećamo dobro.  Okružiti se pravim ljudima, uživati u životu, usporiti i iskoristiti svaki momenat za nešto lepo, što nas čini srećnim, makar to bio samo jedan nezaboravan dan na moru sa prijateljima i porodicom. Brige neće nestati, ali moramo da pronađemo balans i sačuvamo optimizam, pozitivno razmišljanje, smeh i pogled na svet sa vedrije strane."

Pevač još dodaje da je uživao radeći na ovoj pesmi:

"Uživao sam stvarajući ovu pesmu i snimajući spot sa mojim prijateljima iz klape „Who See“, za koje smatram da su najbolji crnogorski sastav. Već dugo čekamo priliku da sarađujemo, ali vredelo je i verujem da smo napravili kvalitetnu stvar, uz koju će se, ovog leta, plesati na plažama i u klubovima širom regiona, i da će ljudi, uz nju, postati vedriji, srećniji i bolje raspoloženi."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>