Zadruga

Parovi

Nenad Aleksić Ša jedva spasao svoj brak!

Nenad Aleksić Ša jedva spasao svoj brak.! Po izlasku iz Imaginarijuma imao je težak zadatak, da ispravi odnos sa suprugom Ivanom, koji je bio ozbiljno ugrožen nakon njegove rijaliti-šeme sa Draganom Mitar.

Nenad Aleksić Ša jedva spasao svoj brak! Screenshoot/Instagram



Ša je u emisiji "Narod pita" na TV Pink nakon višemesečne ćutnje priznao da je preklinjao ženu Ivanu da ga ne ostavi i ne iseli se iz njihovog stana, a sve zbog Dragane Mitar.

Nenad Alekić Ša se u "Zadruzi 2" veoma zbližio sa Draganom, čak je zbog nje ušao i u sukob sa njenim bivšim dečkom Pavlom Jovanovićem, sa kojim je Mitrova dugo bila u vezi pre rijalitija. Iako su se svađali zbog bivše modelsice, Pavle i Ša prvi put posle "Zadruge 2" našli su se oči u oči u emisiji i otkrili su da su se pomirili i da su odnos izgladili.

Međutim, Nenad je objasnio u kakvom je odnosu sa ženom Ivanom s obzirom na to da je flertovao sa Draganom dok je bio učesnik rijalitija. Kako on kaže, Ivana mu je zamerila što se nije ponašao kako dolikuje, a Nenad je priznao da se kaje i da je preterao sa Mitrovom.

"Draganu sam iskoristio u rijalitiju da bi se osvetio Pavlu, a na kraju mi se sve to obilo o glavu. Jedva sam spasao brak zbog Dragane. Ispao sam budala. Moja žena je bila jako ljuta i bila je odlučna da okončamo brak. Molio sam je da mi oprosti jer sam se istinski pokajao" - rekao je Ša i priznao da mu tokom razgovora sa ženom nije bilo svejedno.

"Najiskrenije, bilo je malo zeznuto. Nije bila baš mirna tokom razgovora, sasula mi je istinu u lice. Zaslužio sam, znao sam u šta ulazim, od rijalitija može da se očekuje sve i svašta. Malo sam hteo Pavlu da napakostim, ispali smo dva klinca. To je otišlo daleko. Unutra ne izgleda to toliko surovo koliko javnosti to deluje" - rekao je reper u emisiji "Narod pita" i dodao:

" Ružno je izgledalo sa moje strane. Ivana je kul i jaka žena. Ona je devojka šmeker i jedan car. Osoba treba da bude jaka da izdrži sve to. Volim kod nje što ne sluša druge ljude i hvala joj još jednom što mi je sve oprostila."

Ša se veoma zbližio sa Draganom u "Zadruzi 2", do te mere da je maltene zaboravio da je oženjen. Osim što su spavali jedno vreme u istom krevetu, Nenad je modelsicu mazio gde je stigao, čak je po njoj ispisivao tajne poruke za koje su samo oni znali šta znače sve dok reperova supruga Ivana nije ušla u rijaliti. Ona ga je kod Drveta mudrosti upozorila na ponašanje i od tog trenutka Ša se udaljio od Dragane. Mnogi su komentarisali da mi Ša upropastio brak da ga Ivana nije vratila sa pogrešnog puta.


Pavle: Znao sam da Siniša maltretira Draganu

Pavle je u emisiji "Narod pita" priznao da je o Siniši Dragutinoviću, bivšem Draganinom suprugu, izneo kompletnu istinu iako se Mitrovoj to tada u rijalitiju nije svidelo, ali je na kraju sve potvrdila kad je izašla iz rijalitija.

- Ona je rekla da sam ja o njoj izneo informacije, evo, na kraju kad je izašla, videlo se da je istina. I da joj muž ima devojku, iako je on došao za Novu godinu, pa je rekao da sam govorio laži, a ispostavilo se da sam pričao istinu. Znao sam i da je maltretira, ali nisam hteo to javno da iznosim - tvrdio je Pavle.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>