Veliki brat

Parovi

Ivan Ljuba je doživeo tragediju i sve se raspalo! Danas radi u školi!

Svi se sećamo prvog pobednika rijalitija "Veliki brat", smirenog i kulturnog mladića. Osvojio je srca publike, a zatim nestao. Ivan Ljuba je doživeo tragediju i sve se raspalo! Danas radi u školi!

Ivan Ljuba je doživeo tragediju i sve se raspalo! Danas radi u školi! Foto: Facebook



Ivan Ljuba sada ima 39 godina i promenio u odnosu na onaj period kakav je bio u Velikom bratu. Pobedom je dobio 100.000 evra, dao je nekoliko intervjua i učestvovao u jednom domaćem kvizu, nakon čega se posvetio onome što najviše voli - muzici. Ivan je danas uspešni profesor klavira i pijanista, a veliki je ljubitelj i ekstremnih sportova. Jednom prilikom je izjavio:

"Na kraju prve godine umrla mi je mama, počeo je raskol i raspad svega. Imam dva starija brata, Filipa i Davida, ali Filip je izbegavao da se eksponira, on je još gori od mene. Jedan brat mi je oženjen i živi u Rakovici sa ženom i dve ćerke, a drugi je u tatinom stanu, dok je tata kod prijateljice. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi, a đaci su mi od pet do trinaest-četrnaest godina. Zovu me Ivan i sve češće mi se obraćaju sa ti, a trebalo bi sa vi. Ne zbog mene, nego iz poštovanja prema instituciji koju predstavljam. Napolju možemo na ti, meni ne smeta, ali problem je kad mi na hodniku viknu: "Ej, Ivane!" Nisam strog. A šta znači biti strog? Kada uzmu maha, priđem im na njihovom jeziku, znam kad treba da se zategne."
 

Aleksandra Prijović priželjkuje ćerku ali će na to sačekati dve godine!



Posle pobede 2006. godine, Ivan se u potpunosti posvetio karijeri pijaniste, odmah po izlasku iz kuće imao je koncert sa Beogradskom filharmonijom, potom su usledili koncerti u Subotici, Šapcu, Smederevu... Sarađivao je sa operskom pevačicom Draganom Tomić, oprobao se u džezu, kamernoj i filmskoj muzici. Ivan se već godinama profesionalno bavi paraglajdingom, leteo je na preko 2000 metara u Turskoj, Grčkoj...



Njega nije bilo na "crvenim tepisima", nije davao intervjue i širio priče o svom privatnom emotivnom životu. Momak je vredno radio, a to čini i danas. Njegov put je ozbiljna muzika. Za to se školovao i time se i danas bavi. Tokom 2016. godine Ivan je imao nekoliko koncerata u Beogradu i turneju po većim gradovima u Srbiji.

Na društvenim mrežama nije preterano aktivan ali s vremena na vreme podeli sa prijateljima neki novi poslovni uspeh ili najavu koncerta.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>