Lepota

Ljubav

Mitiseri i bubuljice će ovom metodom potpuno nestati!

Čarobni štapić naravno ne postoji, ipak ima načina. Mitiseri i bubuljice će ovom metodom potpuno nestati ali morate je uvesti u svoju redovnu negu lica. 

Mitiseri i bubuljice će ovom metodom potpuno nestati! Svet Plus



Ukoliko imate masnu kožu, verovatno imate problem sa mitserima, pa i bubuljicama bez obzira na to što se trudite da lice redovno čistite i negujete. Očigledno to nije dovoljno. Potrebno vam je dubinsko čišćenje lica i to ne morate raditi u salonu, već kod svoje kuće.

Ono što je najbitnije je da lice očistite od šminke i ostataka kreme, a zatim naparite na sledeći način:

Prokuvajte vodu, prebacite šerpu na ravnu površinu i udobno se smestite jer lice treba pariti bar 7-8 minuta, tako što ćete se nagnuti iznad šerpe i staviti peškir preko glave, tako da para bude usmerena na vaše lice, a ne da izlazi sa strane. Na ovaj način ćete otvoriti pore, a zatim ćete moći da ih očistite.

Ima više vrsta maski ali počasno mesto zauzima soda bikarbona zajedno sa kokosovim uljem. Kokos umiruje, hidrira i hrani, pa je ova kombinacija savršena za dubinsko čišćenje. 

Pomešajte kaiku kokosovog ulja ( ekstra devičanskog) i kašiku sode bikarbone. Na napareno lice nanesite ovu masku i držite je desetak minuta. Nakon toga isperite mlakom vodom. 
 

Tri nove boje za kosu! Toliko lepe da izgledaju kao da nisu sa ovog sveta!



Primetićete promenu već nakon prvog nanošenja ali postupak ponavljate bar dva puta mesečno. 

Pore možete očistiti i maskom od jogurta i ovsenih pahuljica. Sastojke pomešajte u blenderu. Vitamini i minerali koji se nalaze u jogurtu, učiniće da koža bude negovana i zdrava, za kratak period korišćenja.
 

Dubinsko hidriranje kose u kućnim uslovima! Bićete jako zadovoljne rezultatom!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>