Region

Svet

Luna mašta o Đokoviću! Svaka devojka bi volela da bude nasamo sa njim!

Nije baš vešta u skrivanju emocija! Luna Đogani mašta o Novaku Đokoviću! Svaka devojka bi volela da bude nasamo sa njim na nekoj plaži ili na pustom ostrvu. 

Luna mašta o Đokoviću! Svaka devojka bi volela da bude nasamo sa njim! Screenshoot/Instagram



Status korisnika koji se na Tviteru predstavlja kao Mr Cockiness je glasio:

"Sanjao sam da se Luna Đogani tajno viđa sa Đokovićem u Ulcinju, ali im je romansu pokvario zemljotres. Ovom mom bolesnom mozgu treba odmor od odmora"

Ovaj komentar izazvao osmeh na Luninom licu, a brže-bolje je požurila da zahvali i da svoj odgovor:

"Novak je definitivno jedna od najboljih ličnosti u Srbiji i šire. Mislim da bi svaka devojka i žena poželela da bude nasamo s njim na nekoj plaži ili na pustom ostrvu", rekla je ona u "Espreso Tviteru".

Čim izbaci prvi singl, Luna odlazi na letovanje, a po povratku kreće sa časovima pevanja. Potrudiće se, kaže, da svojoj publici pruži maksimum i neće imati problem da na nastupima peva svu popularnu muziku, pa čak i pesme njene ljute suparnice Kristine Kije Kockar.

"Zašto ne bih pevala Kijine pesme? Meni se njene pesme sviđaju, a i publika ih voli. Nemam ja taj problem, stvarno. Pevaću sve što bude aktuelno"- rekla je Luna i dodala da je ne dotiču priče da njen dečko Marko ima drugu devojku.

"Ma, to su gluposti. On je non-stop sa mnom, vidite i sami. Više se stvarno ne obazirem na takve priče."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Espreso

Povezane vesti:


>