Zadruga

Parovi

Sanja Stanković i Matora postaju roditelji! Čekaju zeleno svetlo od doktora!

Sanja Stanković i Matora postaju roditelji! Čekaju zeleno svetlo od doktora! Dogovor je da Sanja bude majka, da nosi bebu i potom je rodi. Jovana mnogo više želi bebu od Sanje i forsira tu priču. Problem je samo što istopolni brak u Srbiji nije dozvoljen, pa neće moći da se venčaju.

Sanja Stanković i Matora postaju roditelji! Čekaju zeleno svetlo od doktora! Screenshoot/InstagramVeza Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković uzburkala je javnost još na početku rijalitija, a njih dve sada planiraju bebu. Plan je da urade vantelesnu oplodnju, a da otac bude anonimni donor, kako kaže izvor:

"Dogovor je da Sanja bude majka, da nosi bebu i potom je rodi. Jovana mnogo više želi bebu od Sanje i forsira tu priču. Problem je samo što istopolni brak u Srbiji nije dozvoljen, pa neće moći da se venčaju. Donora još uvek nisu našle, ali Sanja čeka "zeleno svetlo" od doktora da se podvrgne vantelesnoj oplodnji."
 

Luna mašta o Đokoviću! Svaka devojka bi volela da bude nasamo sa njim!


Čitavu priču potvrdila je Matora:

"Tačno je! Životna želja mi je da mi Sanja rodi dete, ona decu naprosto obožava! Više nego ikad joj je proradio majčinski instinkt. Baš mi je žao što to kod nas nije definisano zakonom jer obe želimo da budemo roditelji."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>