Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 28. jul 2019. godine!

Vodolijama su zvezde pripremile iznenađenja, Škorpije očekuje sastanak... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 28. jul 2019. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 28. jul 2019. godine! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Partner (trenutni ili potencijalni) danas bi mogao, pod uticajem astralne energije, da vas odvede na jedno sasvim novo i drugačije mesto. Neće to biti samo jedno revolucionarno iskustvo, već može dodatno rasplamsati strast između vas, koja je malo zagasla u zadnje vreme. Uživajte u čarima današnjeg dana.

Horoskop kaže da postoji čarobna reč za svaki znak!


Bik 21.4.-21.5.

Možda mislite da idete na jedan sasvim običan sastanak večeras, ali zvezde su vam pripremile sve samo ne obično veče. Verovatno da neće biti naročito strastan sastanak i svakako da ga nećete moći opisati kao romantičan, ali će definitivno biti intrigantan toliko da ćete poželeti da se veče nikad ne završi.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Zvezde će vas danas svakako obdariti sjajnom komunikacijom kako biste ubedili osobu koja vam se sviđa da je izuzetno cenite. Možda ste se do danas osećali kao da vam je jezik vezan, ali odjednom ćete uvideti kako reči same klize iz vaših usta uz pažnju osobe kojoj se obraćate. Bićete u stanju da raspravljate o bilo čemu sa žarom, samopouzdanjem i smislom za humor.


Rak 22.6. - 22.7.

Izgleda da danas nikako ne možete pogrešiti sa zvezdama na vašoj strani. Bilo da idete na neki sastanak ili društveni događaj bićete veoma uspešni i u centru pažnje. Zbog vašeg samopouzdanja, moguće je da će vas privući jedna osoba koja takođe želi sa vama da stupi u kontakt. Trenutno nemate šta da izgubite. Samo napred.


Lav 23.7.- 22.8.

Pod uticajem današnje astralne energije moguće je da poželite da svoj ljubavni život podignete na viši nivo, počevši od duhovnog nasleđa – časova meditacije ili joge. To će vam pružiti neverovatan osećaj, van svakodnevne rutine – nešto kao mali odmor. Ukoliko imate partnera pođite zajedno. Svakako ćete oboje biti veoma zadovoljni, a prijaće vašoj vezi.

 

Horoskop: Počinje vreme LAVA! Koji znakovi mogu da joj se raduju?

Vladavina LAVA! Ovan, Lav i Strelac će najbolje proći!Devica 23.8. - 22.9.

Današnja blistava astralna energija ohrabruje sva grupna dešavanja i aktivnosti. Ukoliko ste već zadovoljni u vezi, onda ćete upoznati sjajne ljude koji će imati odličan uticaj na vašu vezu. Ukoliko tražite ljubav, onda je sve što treba da uradite da započnete konverzaciju sa onim ko vam se sviđa i videćete šta će se zatim desiti. Mogli biste se prijatno iznenaditi!


Vaga 23.9. - 22.10.

Sa današnjim aspektima svakako očekujte da proširite svoje vidike. Možete započeti interesantan razgovor usred biblioteke ili knjižare dok tražite poslednji bestseler. Ali razgovor će se nastaviti na vaše iznenađenje. Može potrajati i pre nego što budete svesni, bićete u vezi!

Žena Lav: Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava...


Škorpija 23.10.- 22.11.

Jedan sastanak danas mogao bi biti daleko više nego što ste mogli zamisliti. Trenutna astralna energija ruši barijere koje su postojale među vama (bilo da je u pitanju trenutni ili potencijalni partner). Možda ste se zbog toga ranije ustručavali da započnete razgovor, ali danas to neće biti slučaj. Hvala nebesima, pokrenuli ste se!


Strelac 21.11.- 21.12.

Današnja astalna energija sugeriše da biste mogli osvojiti nečije srce. Ako niti jedan od vaših načina zavođenja nisu uspeli, kosmos danas ima odgovor i rešenje. Nešto što ćete reći ili sam tok razgovora biće upravo ono što će dovesti do njegovog-njenog srca.
 

Ovan, Lav i Škorpija su najprgaviji znakovi horoskopa! Očekujte osvetu!Jarac 22.12.- 19.1.

Ukoliko danas poželite da ostavite značajan uticaj na partnera (trenutnog ili potencijalnog), onda nemojte nastavljati sa raspravom od pre nekog dana. Trenutna astralna energija ohrabruje vas da pronađete nov način i pristup partneru, kako biste ostvarili ono što želite. Ali ne brinite – odgovor će srećom stići vrlo brzo!


Vodolija 20.1.- 19.2.

Zvezde su vam za danas pripremile mnoga iznenađenja. Ukoliko idete na sastanak večeras onda očekujte sasvim drugačije, jedinstveno i originalno veče. Ne, on-ona nije vanzemaljac sa druge planete, samo jedno toplo ljudsko biće čija harizma zrači. Svakako je to nešto što izuzetno cenite i treba da prigrlite taj osećaj. Samo napred i zabavite se.Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ste veoma domišljati i lepršavi, za šta se postarala astralna energija. Ukoliko idete na jedan poseban sastanak ili možda na zabavu, sve što treba da uradite je da se ogrnete svojom nepreglednom mudrošću, onom koja reflektuje vaš jedinstveni pogled na svet, život i ljubav. Nemojte pokušavati da budete kao svi, jer ste divni upravo onakvi kakvi jeste.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Horoskopius

Povezane vesti:


>