Region

Svet

Andreana Čekić izbegava kumu Marinu! Sa Anom Sević redovno izlazi!

Poznato je da je Andreana ostala u dobrim odnosima i sa Anom Sević i sa Darkom Lazićem, nakon njihovog razvoda i da nikada javno nije podržala niti pričala o Lazićevoj novoj izabranici. Andreana Čekić izbegava kumu Marinu! Sa Anom Sević redovno izlazi!

Andreana Čekić izbegava kumu Marinu! Sa Anom Sević redovno izlazi! InstagramAndreana Čekić je više puta isticala kako je za Anu uvek tu i da podržava njenu vezu sa Danijelom Nedeljkovićem. Dobro upućen izvor otkriva:

"Andreana mnogo voli Anu i zbog toga joj je glupo da se druži sa Marinom, a i kako sama kaže, ne zna ni šta da priča sa njom pošto nemaju zajedničkih tema. Andreana obožava Darka i trudi se koliko-toliko da bude u dobrim odnosima sa Marinom, ali samo zbog njega. Viša puta je trebalo da zajedno izađu u neki restoran na večeru i Andreana bi uvek izmislila razlog da se ne vide, dok sa Anom redovno izlazi i kači slike."

Ono što je očigledno jeste da Andreana maksimalno izbegava svoju sadašnju kumu Marinu, pa je na Instagram profilu Čekićeve nigde nema. Ništa od toga ne bi bilo čudno da pevačica redovno ne kači slike sa Anom, Darkom i svima drugima, dok sa Gagićevom ni jednu sliku nema. Ono što je još čudnije jeste da je Marina prekjuče postavila njihovu zajedničku sliku, a Andreana istu nije htela da prihvati na svoj profil.

Podsećamo da je Andreana od samog početka pričala da su za nju kumovi Darko i Ana i da je ne zanimaju njihovi novi partneri. Međutim, Danijela je rado prihvatila i druže se, dok sa Marinom nikako ne može ili neće da nađe zajednički jezik.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>