Style

Ljubav & Sex

Ovan, Lav i Škorpija su najprgaviji znakovi horoskopa! Očekujte osvetu!

Znate li one ljude koji kada se šalite na njihov račun nabace kiseo smešak, naljute se za najmanju sitnicu i onda... Ovan, Lav i Škorpija su najprgaviji znakovi horoskopa! Očekujte osvetu ako ste im se zamerili! 

Ovan, Lav i Škorpija su najprgaviji znakovi horoskopa! Očekujte osvetu! Svet PlusOvan

Ovan je vatreni znak i imao itekako kratak fitilj. Ako nešto je za većinu skoro neprimetna sitnica, on to može doživeti kao napad na njegov ego. A onda spašavaj se ko može. Njihove burne reakcije nekada su toliko nepromišljene i neopravdane, da ćete ostati bez teksta. Ukoliko se našalite na njegov račun, a on to shvati kao prozivku u stanju je da žustro odreaguje i demonstrativno napusti žurku, kafić, stan, teren... Druga varijanta je da vas uvuče u raspravu koja može trajati satima, sve dok on ne izađe kao pobednik. Takođe je veliko zlopamtilo, nemojte to da zaboravite. Ipak, uprkos svemu, osobu u ovom znaku lepo je imati u svom životu.

A evo još neke negativne osobine…

Militantan, agresivan i grub, a ruka mu je često u obliku pesnice, pa lupa po stolu, kao nekada poštanski radnici pečate i markice na pismima. Hvalisav, uvek željan isticanja, što pokušava snagom i silom, jer razmišlja mišićima, a ne glavom. Sirov ili kako se ono kaže….da – sirovina, jer kao što sam spomenula, važniji su mu sila i mišići, nego korišćenje uma. Možda mu je mozak u bicepsima i tricepsima. Ishitren i nagao, pa često udara glavom u zid, ali glava je tvrda, pa retko kada iz bola dobije neku pouku. Greši u procenama, donosi loše odluke i „lupeta“, dok probleme rešava galamom, vikom i silom, ali on je uvek u pravu, tako da je istina uvek kod njega. Šta to beše nežnost i romantika? To je strano za njega, a o finim manirima i kulturi, nikada nije ni čuo. 

Obožava da upravlja drugima, diktator, bez kompromisa, svojeglav i kapriciozan. Kada je ljubavna predigra u pitanju, e tu se ne zadržava, pa on je brz, zar ne? Nestrpljiv, pun sebe, deluju impusivno, sebični u emocijama, mogu biti siledžije, puni sukoba i kontradikcija, buntovnici, ne razmišljaju o posledicama.

Lav

Lav i njegova sujeta koja ga sputava na svim životnim poljima. Ukoliko mu povredite nju, očekujte osvetu. Lav je samoživ i voli da se ponaša kao diva, pogotovo ako umisli da je oštećen ili povređen na neki način. Kada zna da nema argumente za svoje tvrdnje, napustiće raspravu uz viku, galamu i lupanje vratima. Čak i kada zna da je pogrešio, neće se javiti prvi, pa makar ceo svet izgoreo. Zbog svoje taštine žrtvuju veze i prijateljstva koje su gradili godinama. Zato ih astro svrstava u najgore prijatelje.

A evo jos neke negativne osobine…

Prepotentan i sam sebi dovoljan, egocentrik, ohol, hvalisav, gord, razdražljiv pa često odbija dobronamerne savete, tako da se uopšte ne trebate truditi da ih savetujete. Pa, ko to zna bolje od njih, šta je za njega dobro?! Želi da dominira životima drugih, , apsolutistički karakter, želja za krunom i centrom pažnje, ali često precenjuje sebe. Hobi mu je preterivanje u trošenju na luksuz, zabave, sjaj i sve što mu daje centralno i vidno mesto, voli da gazduje, jednom reči – pokondirana tikva. Žene, ali u poslednje vreme i muškarci su često nakinđureni, sa onim „kajlama“ oko vrata i imate utisak kao da nailazite na novogodišnju jelku. 

Ono što on može, to niko drugi ne može, narcisoidan i često ume da kaže, „država to sam JA“. Preteruje u raskoši, jer je voli po ceni i da je to slika lažnog sjaja, ali i nasilnik, potpuno okreće leđa ako je uvređen, pa teško onom ko povredi njegov ponos, ne trpi prigovore i kritike, jer smatra da je nepogrešiv dok se svet okreće oko njega.
Škorpija

Škorpijama ne treba puno da bi se naljutile, a ako se razbesni spremna je na niske udarce, provociranje i bockanje, vređanje, a ponekad i izički nasrne na onog ko joj je izazvao bes. Veoma su labilne, njihove reakcije je nemoguće predvideti, a svaku svađu proživljavaju veoma emotivno. Kada je povređena, neće biti mirna dok se ne osveti onome za koga smatra da joj je izazvao bol. Pošto se osveta jede hladna, lukavo će je kovati i čekati pravi trenutak da je sprovedu. Tako da, ako se nađete na meti Škorpijine osvetničkog pohoda, nemojte se iznenaditi što ne znate šta ste joj učinili nažao – to je mogao biti i mepromisleni komentar koji ste joj uputili pre par godina, a koga se niko ne seća sem zlopamtila Škorpije.

A evo jos neke negativne osobine…

Nepopustljivi, tvrdoglavi, tirani, ekstremni, agresivni, opasni, ljubomorni, posesivni, okrutni, pesimistični, opsednuti smrću, nikada ne zaboravljaju pa teško opraštaju. Osvetoljubivi i često imaju osećaj da ih neko stalno napada i optužuje, najbliži im mogu postati neprijatelji, zajedljivi, prvokatori, subjektivni. Blefiranje im je velika sposobnost, ali destruktivni, razorni i skloni uništavanju. Oni precenjuju svoje mogućnosti, jer su neverovatno uporni, bezobzirni, zavidni, sposobni da mrze, deluju nagonski i često u zabludi. Netrepeljivi, alkoholičari i uživaoci ostalih opijata, dok u bezizlaznim situacijama prepuštaju sve stihiji. 

Nepoverljivi sadisti, skloni maltretiranju i to posebno muškarci, ne znaju za sredinu i hoće sve ili ništa, uvek misle da se protiv njih kuva neka „zavera“, puni crnih slutnji, terorišu partnere osećanjima žestoke strasti i ljubomore, a onda ustvari razdiru sebe i sve oko sebe. U ljubomori spremni i na zločin, brane se žestokom ironijom i sarkazmom, često veruju da mu je svako neprijatelj ko mu nije prijatelj, a kad su uvređeni ne prezaju od nasilja.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Ljubavna adresa

Povezane vesti:


>