Region

Svet

Region

Stiže domaća serija - Teretana! Po uzoru na HBO serije!

Glumci Radovan Vujović, Ivan Zekić i Aleksandar Radojičić snimaju autorski sitkom. Stiže domaća serija "Teretana", po uzoru na HBO serije!! U seriji će igrati i Viktor Savić, Milena Radulović, Branislav Zeremski...

Stiže domaća serija - Teretana! Po uzoru na HBO serije! Instagram




Glumci Ivan Zekić, Radovan Vujović i Aleksandar Radojičić pripremaju svoju prvu autorsku seriju pod nazivom "Teretana". Kako saznajemo, reč je o sitkomu čija je pilot-epizoda već snimljena, a trenutno se razrađuju sinopsisi epizoda i razvijaju kreativne ideje kako bi finalni proizvod trebalo da izgleda. Kada sve bude "cakum-pakum", u priču će se uključiti scenaristi za kojima se i dalje traga, otkrio je za "TV novosti" Ivan Zekić:

"Ozbiljno radimo i maksimalno se posvećujemo našem "čedu". Trenutno postavljamo stvari i osmišljavamo najbolja rešenja za njegovu realizaciju "- kaže glumac.

Osim što su tvorci projekta, Vujović, Zekić i Radojičić glavni su junaci "Teretane". Oni će seriju realizovati sa veliki brojem kolega, a naš sagovornik otkriva neka od poznatih imena:

Među glumačkom ekipom su Jakov Jevtović, Branislav Zeremski, Viktor Savić, mlada talentovana glumica Aleksandra Kolarov, Milena Radulović i Nikola Ranđelović.

Zekić priča da će prva sezona najverovatnije sadržati 24 nastavka. Datum zvaničnog početka snimanja nije određen, pa je rano da govorimo o tome kada i na kojoj televiziji će se serija prikazivati.

Glumac prepoznatljiv po ulozi Ivice Beka u filmovima "Montevideo, Bog te video!" i "Montevideo, vidimo se", kao i u seriji "Na putu za Montevideo", opisao je radnju svog prvenca. Sve se dešava u teretani u kojoj stvari ne funkcionišu baš dobro i u koju svraćaju samo redovni vežbači ili kako to Zekić kaže - "pacijenti".

Protagonista priče je Milanče (Aleksandar Radojičić). On pokušava da ovo mesto podigne "na noge" i od njega napravi unosan posao.

Ivana ćemo u "Teretani" videti, kad za to dođe vreme, u potpuno drugačijem i pomalo neočekivanom izdanju. Njegov junak, gospodin Rendulić, nije klasični mišićavi dizač tegova, već talentovan i uspešan umetnik.

"Moj junak je homoseksualac i najverovatnije će biti modni dizajner. Dopadljiv je, kreativan, lud i urnebesan lik, veoma interesantan za igranje - priča glumac. - Mnogo mi se sviđa njegov karakter i mislim da ću uživati dok ga budem stvarao."

PO UZORU NA HBO SERIJE

Humoristički projekat "Teretana" je klasična situaciona komedija, ali naš sagovornik tvrdi da se u njoj neće čuti smeh publike, koji je karakterističan za ovaj žanr:

"Više ćemo se približiti modernim sitkomima, a najviše smo se ugledali na HBO serije "Na istok i dole" (Eastbound and Down) i "Zamenici direktora" (Vice principals)" - kaže Zekić.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti

Povezane vesti:


>