Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 26. jul 2019. godine!

Lavovi danas vode, Ovnovi uživaju u društvu drage osobe, a Ribe bi trebalo da prigrle priliku... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 26. jul 2019. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 26. jul 2019. godine! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Današnja astralna konfiguracija je savršena za divno romantično veče sa dragom osobom. Ukoliko ste čekali priliku da provedete vreme sa tom osobom, onda je ovo to veče. Napravite lep obrok i budite opušteni ili izađite i plešite čitavu noć. Uživajte u društvu drage osobe.

Nedeljni horoskop: Neko će se vratiti osobi iz prošlosti!


Bik 21.4.-21.5.

Ukoliko pokušavate da date znake jednoj osobi da vam se sviđa, onda danas treba da iskoristite planetarni uticaj i pošaljete direktnu ljubavnu poruku. Možda čak i da je napišete, ako imate inspiraciju. Svaki poklon koji će pokazati vaša osećanja biće dobrodošao i pomoći će da ta osoba shvati koliko vam je stalo.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Današnja astralna energija donosi šansu da uradite sa svojim partnerom nešto neobično. U stvari, ukoliko dugo niste otišli na odmor onda je ovo sjajna prilika da napravite malu, romantičnu pauzu od svakodnevnice. Pripremite se za avanturu, šarmantnu i romantičnu i pamtićete je ceo život.


Rak 22.6. - 22.7.

Zvezde će vam danas pripremiti sjajnu igru nežne i osetljive atmosfere. Ukoliko ste imali malih poteškoća u vezi do sada, onda iskorisite ovaj divan planetarni uticaj i uradite nešto lepo, romantično i nežno. Kupite poklon partneru ili pošaljite ljubavnu poruku ili rezervišite restoran. To će svakako pomoći da prevaziđete sitne nesporazume i ponovo se osećate lepo zajedno.

 

Horoskop: Počinje vreme LAVA! Koji znakovi mogu da joj se raduju?

Vladavina LAVA! Ovan, Lav i Strelac će najbolje proći!Lav 23.7.- 22.8.

Danas ćete pod sjajnim uticajem zvezda biti u stanju da podelite svoja osećanja i pokažete ih sa posebnom pažnjom i ljubavlju. Nećete morati praviti budalu od sebe niti izigravati klovna. Ići će vam od ruke svaki pokušaj da pokažete šta osećate. Osoba koja ima sreće da je nasuport vas biće veoma ganuta i vrlo verovatno da će izgubiti kontrolu. Vi ćete biti onaj koji vodi danas!

Žena Lav: Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava...Devica 23.8. - 22.9.

Ukoliko pravite žurku, postarajte se da napravite romantičnu atmosferu jer vam zvezde pružaju obilje sjajne energije. Ukoliko tražite ljubav, onda se postarajte da pozovete ljude koji vam se sviđaju, posebno određenu osobu. Bićete u prilici da je upoznate daleko bolje. Napravite posebno senzualnu hranu.


Vaga 23.9. - 22.10.

Danas biste mogli stupiti u kontakt sa nekim ko vas posebno inspiriše za ljubav. Šta god bude tema vašeg razgovora, biće veoma ohrabrujuće, jer ćete uvideti da i ta osoba oseća isto što i vi već duže vremena. Mogli biste danas imati sjajan prvi sastanak. Samo napred!


Škorpija 23.10.- 22.11.

Sa današnjim planetarnim uticajem velika je verovatnoća da ćete osetiti dodir iskrene nežnosti i ljubavi. Bićete u prilici da podelite svoja osećanja sa nekim ko vas iskreno i duboko ceni, ali vi to još uvek ne znate. Možda biste mogli svoju poruku preneti i putem poklona, koji će iskazati najdublju intimu. Uživajte u onome što vas čeka danas.


Strelac 21.11.- 21.12.

Današnja astralna energija mogla bi da znači da će neko preduzeti prvi korak ka dubljem i intimnijem upoznavanju. Možda vas pozove na večeru ili piće iako oboje ne računate da ćete tu uspostaviti željenu intimu. Međutim, magija će biti oko vas i biće vam drago da se nalazite tu gde ste i sa takvom osobom pored vas. Uživajte.


Jarac 22.12.- 19.1.

Nemojte brinuti ako se danas budete osećali sentimentalnije nego obično, jer je to verovatno zbog trenutne planetarne energije. Ukoliko ste u stalnoj vezi, onda iskoristite ovu sjajnu priliku da proslavite sa partnerom neki važan ili totalno nevažan događaj! Ukoliko tražite ljubav, možda biste trebali da posetite neki društveni događaj vezan za umetnost.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Trenutna astralna energija ohrabriće vas da se obučete najbolje što možete ako imate sastanak večeras. Postoji i veliki potencijal da sretnete svoju srodnu dušu. Ne samo da ćete osetiti i uvideti kako razmišljate na isti način, nego ćete uvideti i da vaša veza može da se razvije daleko dublje i intimnije. Prošetajte po mesečini, pored reke ili mora.


Ribe 20.2.- 20.3.

Romantična situacija u kojoj ćete se danas naći raznežiće vas, posebno ako ste nedavno prekinuli odnos koji vam je puno značio. Trenutna planetarna energija sugeriše da osoba koju ćete sresti može da vam pomogne da zaboravite sve loše što vam se desilo i da otvorite svoje srce. Može vam pomoći da se osećate voljenim bićem! Prigrlite ovu priliku.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Horoskopius


>