Region

Svet

Željko Joksimović pokreće tri kablovska kanala! Jovana ipak ostaje na Prvoj!

Željko Joksimović poznat je kao istaknuti kantautor, a sada je sve iznenadio novim potezom. Pevač pokreće tri kablovska kanala! Njegova supruga Jovana Joksimović ipak ostaje na Prvoj!

Željko Joksimović pokreće tri kablovska kanala! Jovana ipak ostaje na Prvoj! Screenshoot/Instagram




Željko Joksimović će u svoje redove dovesti voditeljke Maju Nikolić i Natašu Miljković, ali ne i suprugu Jovanu, koja zajedno sa kumom Srđanom Predojevićem ostaje na Prvoj.

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) izdalo je 4. juna dozvolu za kablovsko emitovanje tri kanala - K1 studio, Stajl fajl i TV DR. Sve tri televizije pripadaju firmi "Minakord medija", koju je je Joksimović osnovao 17. maja ove godine.

Prema našim saznanjima, kanal Stajl fajl biće namenjen deci i pre početka emitovanja promeniće naziv, TV DR baviće se zdravstvom, K1 će biti muzička televizija, a još uvek nije poznato gde će Nikolićeva i Miljkovićeva biti angažovane. Izvor otkriva:

"Niko ne zna odakle Željku ideja i želja da se posveti televiziji. Malo nas je to iznenadilo jer je u pitanju ozbiljan projekat, u koji treba da se ulaže dosta novca, ali i vremena, što on svakako sam neće moći. Veliki je zalogaj za njega da odjednom pokrene tri televizije. Ali, koliko čujem, već je angažovao neke ljude koji su u toj oblasti dugo godina i koji su stručni, poput Manje Grčić, doskorašnje generalne direktorke Prve televizije. Ona će verovatno i kod Željka obavljati sličan posao."

 

Jovana Joksimović neće biti pojačanje na TV K1 jer, zbog ugovora, mora da ostane u sadašnjoj medijskoj kući:

"Zasad je sigurno da će Maja Nikolić i Nataša Miljković preći u Joksimovićevo jato. Zbog toga su dale otkaz na Prvoj jer im se dopala Željkova ponuda. Verovatno svi očekuju da će i Jovana tamo preći zajedno sa kumom Srđanom, ali to se neće desiti. Barem ne u narednih godinu dana jer su njih dvoje ugovorom vezani za TV Prva i ne mogu da jednostrano prekinu saradnju zbog ogromnih penala koje bi morali da plate."

Iz Joksimovićevog okruženja su vrlo zatvoreni i poverljivi kada je reč o ovoj temi, pa nismo uspeli puno toga da saznamo. Jedino što nam je Željkov prijatelj rekao jeste da će televizije startovati od jeseni, kada i počinje nova programska šema.

"To je sve u fazi pripreme, ali se brzo radi na tome. Sedište firme je zasad u Dečanskoj ulici, u samom centru Beograda, gde je i njegov muzički studio, ali će brzo biti pronađena zgrada u kojoj se nalaziti sve tri televizije. To je sve što mogu da vam zasad kažem" - kazao je blizak prijatelj poznatog kantautora.

Još prošle godine Joksimović je otkrio da priprema dva zanimljiva projekta koja se tiču filmske industrije. Prvo ostvarenje biće o Leskovcu, gde će Željko biti zadužen za muziku, dok će se drugi film baviti životom čuvenog pevača Tome Zdravkovića.

 "Zajedno sa Bjelogrlićem radiću na filmu o legendi narodne muzike. Kao producenti, potrudićemo se da na pravi način dočaramo bogatu Tominu biografiju." - izjavio je Joksimović prošle godine.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>