Zadruga

Parovi

Ana Korać priznala da je trudna! Već kupuje stvari za bebu! (VIDEO)

Rijaliti "Zadruga 2" se završio ali učesnici su i dalje u žiži interesovanja. Njihovi fanovi svakodnevno prate dešavanja u životima rijaliti zvezda na društvenim mrežama. Ana Korać priznala da je trudna! Već kupuje stvari za bebu!

Ana Korać priznala da je trudna! Već kupuje stvari za bebu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Ana Korać obeležila je rijaliti "Zadruga 2" vezom sa Davidom Dragojevićem. Njihova veza je privukla veliku pažnju javnosti jer je David bio vezi sa Aleksandrom Subotić u trenutku upuštanja u romansu sa Anom.

Nakon izlaska iz rijalitija, svakodnevno se pojavljuju nove fotografije na društvenim mrežama na kojima zaljubljeni par uživa u ljubavi. Obzirom na to da sada Ana i David žive zajedno, ne razdvajaju se i ističu da nikad nisu bili srećniji. Oni koji ih prate na Instagramu mogu da primete da njih dvoje ne skidaju osmeh sa lica.

Ono što je iznenadilo čitavu javnost je njihovo priznanje u jednoj emisiji, da je Ana možda trudna. David je istakao da je ona non stop gladna i da joj je često muka, te da sumnjaju da će možda uskoro postati roditelji.

Dodatno je podgrejalo priču oko trudnoće ono što je Ana objavila na Instagram profilu. Mnogi su pomislili da je ovim snimkom javno potvrdila da je trudna.

Naime, ona je okačila fotografiju na kojoj pozira sa prijateljem u jednoj prodavnici i u opisu napisala:

"Kupujemo stvarčice za bebca."

Da li je ovime potvrdila trudnoću ostaje da vidimo!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>