Region

Svet

Dijana Milojković će biti sahranjena u Ćupriji!

Misica Dijana Milojković preminula je u 33. godini života, a njen rođeni brat objavio je da će biti ispraćena na večni počinak u četvrtak. Dijana Milojković će biti sahranjena u Ćupriji!

Dijana Milojković će biti sahranjena u Ćupriji! Screenshoot/Instagram"Sa neizmernim bolom i tugom obaveštavamo rodbinu i prijatelje da 22.7.2019. godine u 18.50 časova preminula naša voljena Dijana Milojković. Sahrana će se obaviti u četvrtak, 25.7.2019. u 14 časova na gradskom groblju u Ćupriji "- obavestio je rodbinu i prijatelje Dušan Milojković, brat lepe misice.

Dijana Milojković je sa 27 godina saznala da boluje od invazivne forme karcinoma grlića materice te je tada počela i njena borba za život, a u međuvremenu je otvorila i blog, na kome je davala savete i prepričavala iskustva.

 

Dijana je rođena je u Ćupriji 1989. godine, a njenu karijeru je obeležila pobeda na izboru za Miss Srbije 2009. godine. Na takmičenju u Bejrutu 2014. godine, Dijana Milojković postala je i "Miss Evrope" kao i "Miss sporta", te je nastavila da radi kao model. Završila je čak dva fakulteta, Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžent, na kome je završila master studije u oblasti ekonomskog menadžmenta. Dijana Milojković se od malih nogu bavila i plesom i trenirala je tenis.

Sa 27 godina, lepa crnka je saznala da boluje od invazivne forme karcinoma grlića materice, te je tada počela i njena borba za život, a u međuvremenu je otvorila i blog, na kome je davala savete i prepričavala iskustva.

Ona je u javnosti postala poznata i kao devojka Stefana Karića, koji joj je bio najveća podrška tokom duge i teške borbe sa bolešću. Kada je Dijana izgubila kosu zbog hemoterapija i Stefan se ošišao na ćelavo da bi zajedno sa njom prošao kroz to. Stefan Karić, koji je čak i istetovirao Dijanin lik na svom telu i koji joj je dugo pružao podršku, raskinuo je sa lepom misicom.

Dijana je objavila da je razlog njihovog raskida Stefanovo neverstvo, ali da želi da ostane sa njim u dobrim odnosima jer joj je pružao podršku kad joj je najviše trebala.

Nedavno su na Instagramu osvanuli apeli da se za Dijanu da krv, te da joj se stanje pogoršalo. Da je bitku sa karcinomom izgubila na društvenim mrežama je otkrio njen brat Miloš, koji je uz Dijaninu fotografiju poručio:

"Počivaj u miru sestro".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>