Zadruga

Parovi

Zadruga 3: Pinkov kec u rukavu su Dalila i Dejan!

Spisak za ulazak u rijaliti "Zadruga 3" se dopunjava! Ovi učesnici će napraviti haos! Najpoznatiji bračni par, popularna pevačica, bomba 90-ih... Ipak, Pinkov kec u rukavu su Dalila i njen muž Dejan Dragojević.

Zadruga 3: Pinkov kec u rukavu su Dalila i Dejan! Screenshoot/InstagramPevačica Maja Nikolić, starleta i kreatorka Nataša Šavija i bivša članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi zvezde su "Zadruge 3"! Pored ove tri učesnice, u septembru bi trebalo da se u Šimanovce usele i snaja i brat Davida Dragojevića - Dalila i Dejan Dragojević.

Dobro obavešten izvor otkriva:

"Mnoge poznate ličnosti danima idu na pregovore u Pink, a neki od njih su već potpisali ugovore. Čelnici ružičaste televizije su među prvima pričali sa Majom Nikolić. Od nje se očekuje da bude britka na jeziku kao u "Farmi". Odbila je učešće u prve dve sezone "Zadruge" jer je želela da se posveti sinovima ali sada se vraća u igru."


"Nataša se proslavila u "Parovima" i spremna je da se opet okuša u rijalitiju. Ona je zaljubljive prirode, pa ne bi čudilo da ima romansu u "Zadruzi". Ivana se, sa druge strane, odlično pokazala u "Velikom bratu" pre šest godina. Potom je nestala sa javne scene zbog suđenja sa bivšim suprugom, kog je optužila za nasilje u porodici, ali se sada oporavila od svega i jedva čeka ulazak u rijaliti"- kaže sagovornik Informera.
 

Željko Mitrović izdao važno saopštenje o rijalitiju Zadruga 3!

Prema njegovim rečima, Pinkov kec u rukavu su Dalila i njen muž Dejan:

"Njih dvoje su takmičari "Zadruge 2" stalno spominjali jer je Davidova bivša verenica Aleksandra bila u ratu sa njima. Braća David i Dejan su se napokon pomirila, a Dalila je obećala produkciji da će javno raskrinkati Subotićevu. Rekla im je da je sigurna da će oni biti prave zvezde ove sezonei da će napraviti dar-mar pred kamerama."

Pored njih, na spisku potencijalnih učesnika su i Zoran Šumadinac, Gabrijela Pejčev, Bojan Tomović, Stefan Karić, Dara Bubamara, Katarina Živković i Jelena Jevremović. Na imanju će biti i stari učesnici Mina Vrbaški, Lazar Jeremić, Bane Čolak, Bora Santana, Miljana i Marija Kulić, Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović. Trebalo bi da se useli i Kristijan Golubović.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>