Style

Ljubav & Sex

Vladavina LAVA! Ovan, Lav i Strelac će najbolje proći!

Period Raka doneo je velike izazove mnogim znakovima Zodijaka, naročito u pogledu osećanja, ljubavi i odnosa. Počinje vladavina Lava! Ovan, Lav i Strelac će najbolje proći tokom tog perioda.

Vladavina LAVA! Ovan, Lav i Strelac će najbolje proći! Svet PlusLav je vatreni znak i ima tendenciju da u svakome od nas probudi unutrašnje dete, da nas pokrene i izazove jedinstvenu prirodu. Takođe, Lav predstavlja večnu borbu čiste duše i ega, pa će se do 23. avgusta mnogo toga promeniti u ljubavnom životu.

Period Lava donosi put na sedmo nebo, nove ljubavi, slobodu i neizmernu zabavu. Vreme je da otpustite neprijatnosti i stres. Malo više udovoljite sebi i ne zaboravite da nikada niste stari za nove životne avanture.

Evo koja će tri znaka najbolje iskoristiti energiju vatrenog Lava i imati najviše sreće do 23. avgusta:

OVAN - izađite iz svoje čaure

Dragi Ovnovi, da li možete da vidite drugačiju svetlost koja se uselila u vaš život? Sunce je tokom vladavine Raka bilo u vašoj četvrtoj kuići koja označava porodicu, dom i odnose. Morali ste da podnesete određene žrtve i odricanja, borili ste se i istrošili puno energije na porodične odnose. Ali, sada se situacija menja. Sunce je tokom vladavine Lava u vašoj petoj kući, odnosno kući radosti, romantike i kreativnosti. Zračite neverovatnom harizmom i puni ste samopouzdanja. Slobodne Ovnove u narednim danima očekuje neverovatna sreća u ljubavi.


LAV - blagoslovena solarna revolucija

Srećan rođendan dragi Lavovi! Tokom perioda Raka Sunce se nalazilo vašoj 12 kući koja označava karmu i prošlost. Sav teret prošlosti bio je na vašim leđima i svi karmički dugovi odjednom su opteretili vaš život. Ali, vaš znak je rođen kao borac i zato ste uspeli sve da vratite u ravnotežu, a sada je vreme za RADOST. Sunce se do 23. avgusta nalazi u vašoj prvoj kući koja označava vašu ličnost. Sijaćete poput dijamanta i period pred vama prepun je divnih iznenađenja.


STRELAC - Izvor divlje energije

Dragi Strelčevi, da li ste spremni za vašu novu avanturu? Tokom perioda Lava Sunce se nalazi u vašoj devetoj kući, odnosno kući edukacije, putovanja, učenja i lične filozofije. Sada ste spremni da otpustite toksične emocije koje su se nagomilale u periodu Raka. Napokon oslobađate sebe tereta i slavite svoju jedinstvenost i slobodu. Budite svoji, budite srećni.
 

Važe za privlačne i veoma poželjne u društvu! Lav je puzdan i vredan poverenja!

 

Žena Lav: Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava...

 

Horoskop: Počinje vreme LAVA! Koji znakovi mogu da mu se raduju?

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/LoveSensa.rs

Povezane vesti:


>