Zadruga

Parovi

Nadežda Biljić: Dosta si klečao, sada gubi se!

Dosta si klečao, sada gubi se! Šta kažeš pista, ma kako da ne... - reči su kojima će pevačica Nadežda Biljić zasigurno izazvati burne reakcije svojih fanova ali i publike uopšte!

Nadežda Biljić: Dosta si klečao, sada gubi se! Screenshoot/InstagramPinkova Zvezda, Nadežda Biljić bila je specijalni gost u emisiji "Zadruga - Narod pita", a zajedno sa njom gostovao je i maneken Tomislav Panić, sa kojim je ona imala vrele akcije u rijalitiju "Zadruga 2".

Njihove svađe uživo u programu privukle su veliku pažnju njihovih obožavalaca, a na društvenim mrežama su mnogi zaključili da Nadežda ne može da preboli Tomu, pa samim tim burno reaguje svaki put kada je on ignoriše ili kaže nešto što se njoj ne dopada.

Nadežda je na svom Instagram profilu objavila i njegove profesionalne fotografije i malo se našalila, a niko nije očekivao da će mu posvetiti reči pesme koju će najverovatnije u skorije vreme i snimiti:

"Sve tvoje devojke imaju dolare, parom te kupim, karakter nula ti je. Kada te platim mnogo lako je, budi na tržnici, jer tu mesto ti je. A, ja sam zvezda, sada gledaj me, sijam ko anđeo, 'ajde sagni se. Dosta si klečao sada gubi se, šta kažeš pista, ma kako da ne."


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>