Lepota

Ljubav

Tamni krugovi i podočnjaci zbogom! Proverena domaća sredstva za uklanjanje!

Mnoge žene pa i muškarci koriste korektor kako bi prikrili ove nedostatke ali to nikako nije rešenje! Ovo su proverena domaća sredstva! Tamni krugovi i podočnjaci zbogom!

Tamni krugovi i podočnjaci zbogom! Proverena domaća sredstva za uklanjanje! Screenshoot/Instagram



Kao pomoć uvek su tu i različiti serumi i kreme koje mogu da pokažu rezultate, ali su uglavnom veoma skupi. Zbog toga je dobra alternativa koristiti domaće, prirodne maske, a jedna od takvih je ona koja se pravi od kafe i kokosovog ulja.

Pomešajte kokosovo ulje i svežu kafu u odnosu 1:1 i nanesite na područje ispod očiju. Ostavite da stoji 15-ak minuta, a potom je isperite mlakom vodom.

Pred spavanje pripremite zeleni čaj (koristite onaj prirodni, nikako u kesicima), pa ga nalijte u kalup za led i ostavite preko noći u zamrzivaču. Ujutru izvadite kockicu leda i kružnim pokretima prelazite njome preko lica i područja ispod i oko očiju. Ovaj postupak će smanjiti oticanje, nadutost lica i pokrenuće cirkulaciju krvi.

Da li ste znali da slavne dive kao što su Sandra Bulok i Kim Kardašijan, u borbi protiv podočnjaka koriste čak i kremu za hemoroide i tvrde da je to spasonosna metoda za lepotu?

"Dugo nisam znala da se krema protiv hemomorida može da se stavi i na podočnjake kako bi se smanjila natečenost. Kad sam je prvi put stavila bila sam oduševljena i od tad je često koristim", priznala je Sandra Bulok.

"Ova krema zateže kožu. To je stvarno stari trik. Smrdi užasno, ali daje rezultate"- priznao je šminker Kim Kardašijan, Mario Dedivanović.

Stručnjaci tvrde da sastojci ove kreme stežu krvne žile i smanjuju crvenilo ali se i uspešno bore protiv podbulosti i otečenosti.
 

Oprez! Kalcijum i vitamin D, nikako ne idu zajedno!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>